Her får du hjelp.

Avtalebestilling på nettet

VistaPrint-hjemmesiden din kan integreres med gratis og rimelige avtalebestillingsverktøy på nettet som vil hjelpe deg med å holde kontakten med kundene dine og fortsette å drive virksomheten din.

Mange små bedrifter blir virtuelle for å tilby nettbaserte kurs, digitale gavekort eller personlige videoavtaler med kunder. Her er noen tips og teknikker til å begynne med virtuelle tjenester. Til og begynne med, ser vi på avtalebestilling og hvordan du kan tilby dette på VistaPrint-hjemmesiden din.

I denne artikkelen, vil vi:

 • anbefale at du oppretter en avtalebok på Setmore.com
 • vise deg hvordan du henter en innebygd kode fra Setmore-kontoen din
 • vise deg hvordan du limer den inn i HTML-elementet i VistaPrints hjemmesidebygger
 • gi deg profesjonelle tips om publisering, betaling og styling
MERK: Selv om VistaPrint ikke er tilknyttet Setmore, anbefaler vi den brukervennlige tjenesten og det kostnadsfrie basisabonnementet. Du står fritt til å bruke andre leverandører for avtalebestillingstjenester som tilbyr en innebygd kode som vil fungere med VistaPrint-hjemmesiden din. 

Lag din egen avtalebok på nettet

For å lage din egen avtalebok på nettet, gå til Setmore.com og opprett en konto hvis du ikke allerede har en.

Gå gjennom trinnene for å sette opp virksomheten din. (For mer informasjon, se Setmores kundestøtteveiledning.)

Når du er ferdig med oppsettet, gå til Apper og integrasjoner, og skroll ned til Website Booking og klikk på Booking Widget.

Apps_intergration_booking_widget_1000px.gif

På Booking Widget-siden, bruker du de anbefalte innstillingene for å generere den innebygde koden du vil bruke på VistaPrint-siden din (klikk på bildet for å forstørre).

Booking_widget_settings_embed_code_1000px.gif

 

Lag plass på hjemmesiden din for avtalebestilling

Se de profesjonelt designede hjemmesidemalene våre her.

Hvis du allerede har en VistaPrint-hjemmeside, velg hvor på siden du vil nevne virtuelle avtaler. Du kan for eksempel legge til en kort blurb om avtaler øverst på hjemmesiden din, og opprette en ny side for avtaler med komplett informasjon.

Når du har funnet ut hvor du vil koble til den nettbaserte avtaleboken din, må du holde musepekeren over Legg til element. Klikk på det grønne plusstegnet for å starte Elementer-menyen og velg HTML-elementet i Populære-delen (også inkludert under Tilbehør).

Adding_HTML_pip_1000px.gif

Før du kan legge til elementet på hjemmesiden din, vil du se en melding som informerer deg om at du bare må bruke koder fra pålitelige kilder og at VistaPrint ikke kan garantere støtte for egendefinert kode. Klikk på Jeg forstår for å begynne tilpasningen av elementet. 

customhtml_warning.jpg

Når du har lagt til HTML-elementet, klikker du på plassholderen for å starte verktøylinjen og deretter på Innstillinger-tannhjulet helt til venstre. Dette vil vise Innebygd kode-menyen.

customhtml_clickplaceholder.jpg

Klikk på tannhjulet for innstillinger for å legge til koden din og klikk på Oppdater.

Gå tilbake til Booking Widget-siden på Setmore.com. I innebygd kode-vinduet kan du Velge alle og Kopiere hele kodeblokken.

appointments_embedcode.jpg

Lim dette inn i Innebygd kode-feltet i menyen for Innstillinger i HTML-elementet:

appointments_pastecode.jpg

Klikk Oppdater for å lagre den innebygde koden din. Bestillingsknappen din vil se slik ut når den publiseres:

appointments_button.jpg

Klikk på Publisere.

Se alle trinn her:

Adding_setmore_code_to_HTML_pip_900px.gif

 MERK: Hvis HTML-elementet fremdeles ser tomt ut for innebygd kode, kan du dobbeltsjekke HTML-elementinnstillingene for kopi/limt innebygd kode fra Setmore.com og kontrollere om du har oppdatert med den komplette kodeblokken.

TIPS: gå til hjemmesiden din på nettet i en annen fane, og test den nye avtaleboken din. Eller be en venn om å gjøre det. Når testene er vellykkede, kan du være sikker på at de også vil fungere for kundene dine.

 

Opprett en egen side for avtaler

I tillegg til å opprette et sted på hjemmesiden din der kunder kan bestille avtaler, kan du også lage en detaljert avtaleside. 

I hjemmesidebyggeren din, går du til Redigere sider Legg til side Avtaler.

appointments_addpage.jpg

Denne siden inneholder:

 1. Overskrift
 2. Tittel og HTML-blokk: det er her du legger til innebygd kode-knappen.
 3. Tittel og avsnitt-blokk: her kan du legge til informasjon til kundene dine, som betalingsinformasjon. 
 4. Bunntekst

appointments_appointmentspage.jpg

 

Slik krever du betaling og tips

Små bedrifter får inntekter ved å belaste for virtuelle avtaler og nettkurs. Du kan gjøre det samme ved hjelp av VistaPrint-hjemmesiden din eller andre kostnadsfrie eller rimelige verktøy. Følgende verktøy er kun anbefalinger og ikke tilknyttet VistaPrint.


Square

Setmore.com lar brukere med kostnadsfri basisplan direkte integrere Square som betalingsprosessor. 

Hvis du har en Square-betalingsprosessorkonto (eller ønsker å opprette en gratis), kan du koble Setmore-avtaleboken din med Square-kontoen din for å belaste kunder direkte i det øyeblikket de ber om en avtale med deg. Square-betalingsprosessen settes inn i arbeidsflyten for avtaler som kunden din ser, så den er problemfri.

For å lese mer om Setmores alternativer for betalingsintegrasjon, gå til: https://support.setmore.com/en/collections/87087-payments


Venmo


Hvis du bruker Venmo for betaling, kan du legge til tittel- eller avsnittelementer på siden din som nevner Venmo-håndtaket.

Du kan også legge til Venmo-håndtaket ditt under firmaopplysninger, personalopplysninger og e-postvarselsignaturer med Setmore. For å lese mer om alle alternativene innenfor Setmore, kan du gå til deres Hjelp-artikler her: https://support.setmore.com/en/


Paypal


Hvis du bruker PayPal for betaling, identifiser den offentlige PayPal-siden din. Det er vanligvis Paypal.me/dittbrukernavn. Dette er siden der kundene dine kan angi et valutabeløp og utføre betalingen til deg.

Dette er URL-en du vil hyperkoble i VistaPrints hjemmesidebygger.

Legg nå til et tittel- eller avsnittselement på hjemmesiden din, og fyll den med tekst som skal hyperkobles, for eksempel «Betal for tjenesten din med PayPal.»

Velg teksten og klikk på hyperkoblingsknappen i elementer-verktøylinjen.

appointments_paypaltext.jpg

Velg nå en ekstern kobling, og lim inn URL-adressen til den offentlige Paypal-siden din.

Klikk på Lagre endringer.

Klikk på Publisere for å legge de siste endringene dine ut på nettet.

Du kan gjøre det samme hvis du vil hyperkoble et Knapp-element hvor som helst på hjemmesiden din også. Klikk her for mer informasjon om å lage hyperkoblinger.

P.S.: Hvis du er en ideell organisasjon, kan du bruke Donere med PayPal-knappen tilgjengelig i VistaPrints hjemmesidebygger.

P.P.S.: Hvis du har et Premium-abonnement for VistaPrints hjemmesidebygger, kan du bruke den innebygde PayPal-knappen. For mer informasjon om bruk av PayPal, klikk her.


Andre betalingsmåter

For andre betalingsformer, anbefaler vi på det sterkeste at du tilbyr kundene dine flere raske og enkle veier for å komme direkte til din foretrukne betalingsmåte ved å bruke hyperkoblinger i form av knapper og/eller hyperkoblet tekst. Se merknadene om PayPal ovenfor for hvordan du hyperkobler tekst og knapper til andre betalingsmåter.

Hent aldri inn kundenes kredittkortinformasjon via e-post eller via skjemainnsending. Å ha noens betalingsinformasjon registrert direkte i en e-post eller i en skjemainnsending er farlig for både deg og kunden din, da det kan utsette deg og kunden som et mål for hackere. Unngå identitetstyveri og reduser risikoen for hacking ved å bruke betalingsprosessorer med sikkerhet på banknivå. VistaPrints bruksvilkår forbyr deg også å samle inn personlig identifiserbar informasjon om kundene dine ved hjelp av verktøyene våre. Bruk kun profesjonelle betalingsprosessorer.

 

Avansert knapptilpasning

Hvis du ønsker å tilpasse hvordan avtalebestillingsknappen vises, bruk følgende kode.

 

<style> 

.style-my-text {
 text-decoration: none;
 color: white;
 font-size: 16px; 
} 
.give-my-button-color {
 background-color: Green;  
} 
.set-the-width-of-my-button {
  width: 200px;
} 
.make-space-around-my-button-text{
  padding: 15px;
} 

.center-my-button {
 margin: 0 auto;
} 

.left-align-my-button {
 margin-left: 0;
 margin-right: auto;
} 

.right-align-my-button {
 margin-right: 0;
 margin-left: auto;
} 

.add-additional-styles-to-my-button {
 border-radius: 3px;
 display: flex;
 justify-content: center;
 }

</style>

<div class = 
   "set-the-width-of-my-button 
   give-my-button-color 
   center-my-button 
   make-space-around-my-button-text 
   add-additional-styles-to-my-button" 
role="button" >

<script id="setmore_script" type="text/javascript" src="https://my.setmore.com/webapp/js/src/others/setmore_iframe.js"></script><a id="Setmore_button_iframe" class="style-my-text" href="https://my.setmore.com/bookingpage/INSERT YOUR BOOKING PAGE HERE">Book an Appointment</a></div>