Gå til hovedinnhold
Her får du hjelp.

Lagre og publisere

Mens du redigerer hjemmesiden din, lagres endringene dine automatisk i hjemmesidebyggeren. Du trenger ikke å klikke på publisere for å lagre endringer, med mindre du vil publisere endringene. 

Det kan hende du bestemmer deg for at du vil gå tilbake til en tidligere versjon av hjemmesiden din før visse endringer ble gjort. Det kan for eksempel være lurt å lagre en versjon der du har et salg slik at du raskt kan slå den av og på. 

lagreogpublisere.jpg

For å bruke Lagre historikk, klikk på Lagre-knappen øverst til høyre nær Forhåndsvisning. Her vil du se alle de lagrede versjonene av hjemmesiden din.

  • "Redigerer nå" vises i grønt ved siden av versjonen du jobber med.
  • Klikk på Lagre en ny versjon for å opprette en ny versjon. Skriv et navn og klikk Lagre.
  • Klikk Redigere denne versjonen for å bytte til en annen versjon.

Endringer på én versjon av hjemmesiden din vil ikke berøre andre versjoner.

Hvis du har tre versjoner og vil lage en til, må du først slette en ved å bruke papirkurv-ikonet. Kun tre versjoner kan lagres om gangen.