Her får du hjelp.

Kan jeg be om momsfritak for kontoen min?

Ja, hvis varene skal leveres til et av følgende land: Belgia, Spania, Finland, Frankrike, Italia, Portugal, Sverige eller Slovakia.

Det er to måter å angi at kontoen din er fritatt for moms på:

I Min konto

  1. Klikk på Min konto > Betaling og levering. (hvis du ikke er logget inn ennå, vil du bli bedt om å gjøre det).
  2. Bla ned til MVA-nummer-delen.
  3. Klikk + Legge til et nytt MVA-nummer.
  4. Skriv MVA-nummeret ditt i feltet for MVA-nummer. (Feltet er forhåndsutfylt med landforkortelsen.)
  5. Klikk på Bruk.

I kassen

  1. I handlevognen klikker du på Gå til kassen.
  2. Skriv MVA-nummeret ditt i feltet for MVA-nummer. (Feltet er forhåndsutfylt med landforkortelsen til landet varene skal sendes til.)
    • Om nødvendig, klikk på Legger du til et MVA-nummer?-rullegardinmenyen i det skraverte området, over Bestillingssammendrag.
  3. Klikk på Bruk.

Sikkerhetssystemet vårt vil så utføre en gyldighetssjekk av MVA-nummeret. Hvis kontrollen er vellykket, lagrer kontoen din denne informasjonen, og du kan kreve tilbake MVA for trykksaker når du mottar momsfakturaen din og sender den til skattekontoret ditt.

 

All informasjon, inkludert personopplysninger, relatert til denne forespørselen om momsfritak, inkludert MVA-nummeret, vil bli overført til, lagret i og behandlet i samsvar med vilkårene i VistaPrints retningslinjer for personvern og sikkerhet. VistaPrint forbeholder seg retten til å be om og utføre ytterligere verifisering angående din momspliktige status, fra deg eller offentlige myndigheter, som tillatt ved lov. All informasjon knyttet til forespørselen om momsfritak, inkludert personlig informasjon og MVA-nummeret, vil bli overført til, lagret i og behandlet i samsvar med vilkårene i VistaPrints retningslinjer for personvern og sikkerhet. VistaPrint forbeholder seg retten til å be om og utføre ytterligere verifisering angående din momspliktige status, fra deg eller offentlige myndigheter, som tillatt ved lov. Slik informasjon vil bli behandlet i samsvar med vilkårene i VistaPrints retningslinjer for personvern og sikkerhet.