Hvordan lager jeg kopier av dokumentene mine?

God tenkt – å lage en kopi er en fin måte å teste en ny idé på uten å bekymre seg for å miste alt det harde arbeidet med originalen. Det lar deg også tilpasse det samme dokumentet for flere personer.

1. Hvis nødvendig, Lagre det opprinnelige dokumentet.
  2. Klikk på Min konto > Mine prosjekter. (hvis du ikke er logget inn ennå, vil du bli bedt om å gjøre det).
  3. Klikk på Kopiere ved siden av dokumentet du ønsker å kopiere.
  4. Når popup-boksen vises, skriv inn et navn for dokumentet (for eksempel postkortkopi) og klikk Kopiere. Dette lager en nøyaktig kopi av originaldokumentet og lagrer det i porteføljen din.
  5. Klikk på Redigere for å gjøre endringer i kopien.

Du kan gjenta denne prosessen så mange ganger du vil.