Hva skjer etter at jeg har lagt inn bestillingen min?

Etter at vi har mottatt bestillingen din …

• … Sender vi deg en Bestillingsbekreftelse på e-post med sammendrag av bestillingen din.
  • Hvis du oppdager at noe ikke er som det skal, må du kontakte oss med én gang, slik at vi kan rette på det.
  • Systemet vårt programmerer produksjonen av varene dine automatisk. Produksjonstiden er avhengig av hva du bestiller og frakten du velger.
  • Våre ansatte ved produksjonsavdelingen velger ut og tilpasser varen(e) din(e) samt pakker og klargjør dem til forsending.

Når bestillingen er produsert og klar for frakt …

• … Ber vi om at den blir hentet på produksjonsstedet.
  • Så snart den er hentet, sender vi deg en Fraktbekreftelse på e-post med informasjon om leveransen din.
  • Bestillingen blir levert av en av våre samarbeidspartnere.

Du kan se hvor langt pakken har kommet under Min konto. Ta en titt på Hvor er bestillingen min? for å følge pakken.

Merk at det kan forekomme at bestillingen sendes tidligere da produksjonen kan framskyndes og trykkes tidligere enn forventet.