Hvordan legger jeg til en bakgrunnsfarge på designet mitt?

Bruk Former til å legge til en bakgrunnsfarge til et design du har laget fra bunnen av ved hjelp av designstudiet.

1. I designstudioet klikker du på Grafikk i verktøylinjen til venstre.
  2. Velg Former-fanen.
  3. Klikk på kvadratisk form og dra den til øverste venstre hjørne av designet.
  4. Klikk og dra de blå prikkene for å utvide den kvadratiske formen til kantene på designet.
  5. Klikk på Farge i verktøylinjen for å velge en farge til den kvadratiske formen
    • Velg en fra fargepaletten
    • Velg via pipetteverktøyet
    • Angi en egendefinert farge via +-knappen
  6. Klikk på Arrangere > Flytt bak for å flytte kvadratet bak alle elementene på designet ditt.

Merk: For å endre den eksisterende bakgrunnsfargen av en VistaPrint-mal eller endre det generelle utseende på opplastingen din, bruk fargealternativet.