Hvordan registrerer/oppretter jeg en konto?

1. Klikk på Logg inn øverst til høyre på siden.

Merk
    : Hvis du holder på å opprette et dokument, ikke utfør Trinn 1. I stedet klikker du på Lagre i verktøylinjen for tilpasningsalternativer. Du vil bli bedt om å opprette en konto for å lagre dokumentet. Fortsett med Trinn 2 nedenfor.

2. Opprett en konto med e-post:
    1. Klikk på knappen Opprett konto.
    2. Fyll ut feltene E-post, Passord og Navn.
    3. Kontroller at informasjonen du skrev inn er korrekt, og klikk på knappen Opprett konto.
  3. Opprett en konto med sosiale medier:
    1. Klikk på Google-, Facebook- eller Apple-knappen og følg instruksjonene for å opprette en konto.

Den tilpassede Min konto-siden åpnes, og du er i gang.