Hvor finner jeg fakturaen for Vista x Wix-abonnementet mitt?

Du kan følge disse trinnene:

1. Gå til Min konto.
  2. Velg Abonnementer fra menyen.
  3. Klikk på Administrer ved siden av abonnementet du ønsker å laste ned en faktura for.
  4. Under Betalingshistorikk klikker du på Faktura ved siden av fakturaen du trenger.
    • Klikk på Vis alle for å finne eldre fakturaer.
  5. Du kan høyreklikke på siden og velge Skriv ut for å hente en kopi av fakturaen eller ta en skjermdump.
    • Hvis en faktura inkl. MVA er tilgjengelig, kan du laste den ned ved å klikke på Last ned faktura inkl. MVA nederst på siden.

Hvis du ikke finner det digitale abonnementet på denne måten, kan det hende du har et abonnement som faktureres direkte av Wix. I så fall kan du følge trinnene i denne artikkelen for å laste ned og skrive ut fakturaen.