Kan jeg koble domenenavnet fra en annen tilbyder til Vista x Wix-nettsiden min?

Du kan koble domener fra andre tjenestetilbydere til Vista x Wix-siden raskt og enkelt!

Følg trinnene nedenfor for å koble til domenet ditt:

Trinn 1

Gå til siden for domenenavn ved å navigere til Nettsteder og digital markedsføring / Nettsteder fra Vista x Wix og velg Domener.

Steg 2

Klikk Koble til et domene som du allerede eier

Steg 3

Logg inn på VistaPrint-kontoen din.

Steg 4

Hvis nettstedet ditt ikke har et Premium-abonnement, blir du bedt om å oppgradere. Du kan umiddelbart velge det Premium-abonnementet du ønsker.

Hvis du allerede har ett eller flere Premium-abonnementer, kan du velge hvilket nettsted du ønsker å koble domenet til. Velg nettstedet ved å klikke på det, og klikk deretter på Fortsett nederst på siden.

Trinn 5

I det neste skjermbildet oppgir du domenenavnet du ønsker å koble til nettstedet ditt.

Trinn 6

I noen tilfeller finner systemet selv verten for domenenavnet ditt. Du må bekrefte at det er riktig netthotell før du kan fortsette.

Du blir nå bedt om å oppdatere navneserverne. Det kan ta opptil fem minutter å oppdatere navneservere. Du kan gjøre dette trinn for trinn. Klikk «Start» for å fortsette.

image (20).png

Trinn 7

Gå til nettstedet som er vert for domenenavnet ditt, og logg på kontoen din. Deretter velger du Jeg logget på i prosessen med domenetilkoblingen.

Trinn 8

Gå til siden for domeneinnstillinger hos leverandøren din under kontoen din, og klikk deretter på Jeg fant domeneinnstillingene mine.

Trinn 9

Finn navneserverinnstillingen i innstillingene for domenenavnet. Du skal kunne se hvordan de ser ut. Klikk på Jeg fant navneserverne for å gå til neste trinn.

Finner du ikke disse innstillingene? Prøv å søke etter «hvordan oppdaterer jeg navneserverne mine» under leverandørens Ofte stilte spørsmål.

Trinn 10

Du får nå opp de nye navneserverne som du kan bruke til å erstatte de nåværende. Disse vil koble domenenavnet ditt til Vista x Wix-nettstedet ditt. Det finnes to navneservere.

For eksempel:

• Nameserver 1 ns13.wixdns.net
  • Nameserver 2 ns12.wixdns.net

Når du har oppdatert navneserverne i domeneinnstillingene til leverandøren din, klikker du på Jeg har byttet ut navneserverne mine .

Trinn 11

Når du ser denne skjermen, har du fullført alle trinnene. Det kan ta opptil 48 timer før nettsiden faktisk vises under dette navnet. Du får beskjed når dette er gjort.