Tilbyr dere frakt med hvit etikett?

Ja. Du kan be om at alle bestillingene dine skal leveres i umerket emballasje med en generisk returadresseetikett.

Hvis du aktiverer frakt med hvite etiketter, sender vi alle bestillingene dine uten referanse til VistaPrint på emballasjen eller fraktetiketten.

Følg disse trinnene for å velge frakt med eller uten hvit etikett:

1. Klikk på Min konto > Betaling og frakt.
    • Du må være pålogget for å få tilgang til Min konto-alternativene.
  2. Slå på eller av frakt med hvit etikett.

Merk: Det valgte alternativet vil bli brukt på alle fremtidige bestillinger med mindre det oppdateres.