Hvordan oppgraderer jeg det gratis nettstedet mitt?

1. Du må først gå inn på det digitale kontrollpanelet ditt. Dette gjør du ved å gå til «Min konto» øverst til høyre. Deretter klikker du på «Min digitale markedsføring».
  2. Finn kortet til nettstedet du ønsker å oppgradere.
  3. Klikk på de tre prikkene ••• øverst til høyre og så på Oppgrader

4. Pakkevelgeren vises, velg ønsket plan ved å klikke på Velg plan

5. Velg faktureringssyklus og klikk deretter på Fortsett til betaling.

6. Dette legger det nye abonnementet handlevognen. Videre klikker du på gå til kassen og fyller så ut faktureringsopplysningene dine.

Du har nå oppgradert planen din!