Min Vista-konto

Tre store merker. En konto. Du kan nå enkelt få tilgang til merkene våre med én Vista-konto: VistaPrint, VistaCreate og 99Designs fra Vista.

Klikk her for å logge på Vista-kontoen din.

Hva er endret?

Nye kunder som registrerer seg etter 28. september 2022, får automatisk en Vista-konto.

Hvis du er nåværende kunde med én eller flere kontoer:

• En konto. Det skjer ingen endringer for øyeblikket. Du vil kunne bruke den eksisterende e-posten og passordet ditt på tvers av alle de tre merkene.
  • Flere kontoer med samme e-postadresse. Når du logger deg inn, vil vi hjelpe deg å nullstille til ett enkelt passord. Deretter vil du kunne bruke e-postadressen din og passordet ditt på tvers av alle de tre merkene.
  • Flere kontoer med ulike e-postadresser. Det skjer ingen endringer for øyeblikket. Vi kan for øyeblikket ikke slå sammen kontoer med forskjellige e-postadresser.

Som et resultat av denne endringen, oppdaterer vi de generelle vilkårene våre og retningslinjene for personvern og bruk av informasjonskapsler. Du kan lese mer om de viktigste oppdateringene nedenfor.

Når vil denne endringen skje?

28. september 2022

Hva om jeg ikke har lyst til å få tilgang til andre merker?

Ingen problem! Du trenger ikke å gjøre det. Men hvis du bestemmer deg for det senere, kan du enkelt gjøre det via Vista-kontoen din.

Betyr dette at det er én kasse for alle merkene?

Ikke enda. Du vil fortsatt betale i kassen til hvert merke separat.

Hvordan kan jeg administrere kontoen min?

Inntil videre administrerer du nesten alt med hvert enkelt merke:

• Betalingsmåte
  • Lagrede adresser
  • Bestillingshistorikken
  • Prosjekter
  • Innstillinger for e-postvalg

Hva om jeg ikke kan logge meg på den nåværende kontoen min med e-postadressen og passordet mitt?

Vennligst ta kontakt med kundestøtte, så kan de hjelpe deg.

Hva gjør jeg hvis jeg har spørsmål?

Vennligst ta kontakt med kundestøtte, så kan de hjelpe deg.

Aksepterer jeg noe ved å opprette denne nye kontoen?

Innstillingene for e-postvalg forblir de samme, med mindre du velger å endre dem. Se Vistas oppdaterte Vilkår og betingelser, og Retningslinjer for personvern og bruk av informasjonskapsler for mer informasjon.

Hvilke oppdateringer er gjort til de generelle vilkårene og betingelsene samt retningslinjene for personvern og bruk av informasjonskapsler?

Oppdateringene til vilkårene og betingelsene samt retningslinjene for personvern og bruk av informasjonskapsler oppført nedenfor, skal tre i kraft for alle nye og nåværende kunder den 28. september 2022. Ved å logge deg på eller bruke tjenestene til VistaPrint, VistaCreate og 99Designs fra Vista den 28. september 2022 eller senere, samtykker du til de oppdaterte generelle vilkårene til Vista og hver av dets tjenester, så vel som til Vistas oppdaterte retningslinjer for personvern og bruk av informasjonskapsler.

Et sammendrag av hovedendringene er oppført nedenfor:

Oppdateringer til Vistas generelle vilkår og betingelser

• Vi har oppdatert avsnittet om kontoen din slik at det gjenspeiler funksjonaliteten med én enkelt pålogging.
  • Vi har lenket til de generelle vilkårene og betingelsene som gjelder når du går inn på eller bruker nettsidene (inkludert mobilnettsteder) til VistaPrint, VistaCreate eller 99designs by Vista og de relaterte verktøyene, applikasjonene og/eller tjenestene.
  • Vi har lagt til et avsnitt om eksportlover.
  • Vi har inkludert en referanse til Vistas retningslinjer for personvern og bruk av informasjonskapsler.
  • Vi har oppdatert forumet og inkludert en seksjon for tvisteløsning.

Les de oppdaterte vilkårene og betingelsene fra Vista her.

Oppdateringer i Retningslinjene for personvern og bruk av informasjonskapsler hos Vista og tilhørende merker.

• Vi har økt gjennomsiktigheten angående hvordan, hvorfor og hvilken personlig informasjon Vistas tjenester, herunder VistaPrint, VistaCreate og 99designs fra Vista, samler inn og bruker.
  • Vi har gjort oppdateringer for å øke gjennomsiktigheten om hvordan vi deler informasjonen din med andre, herunder mellom Vista-tjenestene våre og med tilknyttede selskaper.
  • For å gjøre det lettere å forstå retningslinjene for personvern og bruk av informasjonskapsler, har vi flyttet noe av informasjon frem til begynnelsen av retningslinjene for personvern og bruk av informasjonskapsler, som for eksempel informasjon om Vistas tjenester, de behandlingsansvarlige og deres adresser.
  • Vi har gitt flere opplysninger om rettighetene dine og hvordan du kan utøve disse.
  • Vi har lagt til ytterligere personvernsider med hensyn til tilleggsinformasjon og rettigheter som gjelder for innbyggere i enkelte regioner.

Les Vistas oppdaterte retningslinjer for personvern og bruk av informasjonskapsler her.

Vi har også gjort mindre viktige endringer, som språklige justeringer, endringer på formatet eller presentasjonen. Det samme gjelder endringer i nummerering så vel som nærmere forklaringer av nåværende rutiner.

Vi har fremhevet det vi mener er de viktigste endringene, men du bør også se gjennom hele dokumentet selv.

Hvis du har spørsmål om de oppdaterte dokumentene våre, kan du ta kontakt med vår kundestøtte.