Alt du trenger til å markedsføre bedriften din.
Er du en bedriftskunde? Sjekk ut dine priser uten MVA nederst på siden.

Kun én kampanjekode kan brukes per bestilling. Besparelsene vil vises i handlevognen. Rabattene kan ikke brukes til frakt, skatter og gebyrer, tjenester eller tidligere kjøp, med mindre noe annet er spesifisert. Ekstra kostnader kan påløpe til frakt og oppgraderinger, med mindre noe annet er spesifisert. Gratistilbudene er kun gyldige for det laveste antallet av hvert produkt og er ikke gyldig for mer enn 2 produkter per bestilling.

 
 

Kampanjekoden har blitt aktivert:

Bruk
Kun en kode kan brukes per bestilling.
 
 
Skal du bruke en kampanjekode?
 
Kampanjekoden er lagt inn
Har du en annen kampanjekode?
Lukk
 
 

Klistremerker

 

Få budskapet ditt til å sitte

  • Velg blant en rekke ulike fasonger og stiler
  • Lag på få minutter og få det tilsendt i løpet av 7 dager
  • Passer perfekt både på kontoret og hjemme
Personliggjorte klistremerker

Klistremerker til bil


Klistremerker til bil
1 fra kr 84 (inkl. MVA)
Støtt en sak, en organisasjon eller et fotballlag - eller bare bruk dem for moro skyld. Velg mellom rektangulær eller oval form. Trykket på et solid klistremerke i vinyl.

Visittkort-klistremerker


Visittkort-klistremerker
1 ark fra kr 84 (inkl. MVA)
Bruk visittkort-klistremerker til å enkelt merke foldere, kontorutstyr og mer. Velg et design som matcher visittkortene dine, eller velg blant tusenvis av andre design.

Klistremerker


Klistremerker
1 ark fra kr 84 (inkl. MVA)
Bruk disse klistremerkene til en rekke ulike formål. Mulighetene er endeløse. Velg blant tusenvis av design, og legg til bilde eller tekst.

Etiketter


Etiketter
1 ark fra kr 84 (inkl. MVA)
Merk produktene dine med disse personliggjorte etikettene. Legg til logoen din og bedriftsinformasjonen din, og sett dem på produkter, gavebokser, hyller og mer. Velg mellom små og store størrelser, og tusenvis av design.

Postetiketter


Postetiketter
1 ark fra kr 84 (inkl. MVA)
Pakkene eller brevene vil skille seg ut i posten når du lager personlige postetiketter. Trykket på et mykt, matt materiale for at det skal være enkelt å håndskrive adresser. Velg mellom små og store størrelser.
 

Trykking av etiketter hos Vistaprint

Legg til en praktisk adresselapp i samme stil på pakker og mer.
Personlig tilpassede postetiketter sparer deg tid og krefter, samt sørger for en enhetlig stil. Lag etiketter med adressen og logoen din, eller bruk en av våre design. Og det er masse plass til å skrive en adresse.
Ekstra kostnader vil komme i tillegg for frakt, produktoppgraderinger og foto-/logoopplastninger med mindre annet er spesifisert. Maksimalt antall gratis produkter per bestilling er 4. Avslag gjelder ikke på tidligere bestillinger eller i kombinasjon med andre tilbud. Vennligst merk deg at Vistaprint forbeholder seg retten til å endre på eller avslutte dette tilbudet til enhver tid, med eller uten grunn. Dette gjelder også, uten begrensninger, dersom vilkårene i et tilbud ikke forklarer våre intensjoner korrekt på grunn av feil eller mangler.