Presentasjons- Foldere

Presenter et polert utseende.
• Tilpassede to-lommer mapper med visittkortholder.
• Solid papirkvalitet på 300 g/m², med en glatt, glanset overflate
• Solid kartong med forsterkede kanter.
• Glatt, glanset overflate lager et profesjonelt inntrykk.
Størrelse
9.5" x 12" Reinforced
Papirkvalitet
Glossy
Vekt
Standard
Antall
Pris kr 2 453,00 ...

Prisen er inkl. mva

Produktspesifikasjoner

Materialer, beskjæring, marger, etc.

Etabler deg i kundens bevissthet ved hjelp av mapper

Presentasjonsmapper er en diskret, men effektiv måte å få orden i papirene på, og viser samtidig kundene dine at du holder et profesjonelt nivå.
Vi vet alle hvor viktig det er å skape det rette inntrykket. Hvis du møter en ny kunde eller presenterer kontrakter, fakturaer og andre viktige dokumenter, er alle detaljer viktige.
Disse tipsene gjør at du kan presentere bedriften din på riktig måte:

Gjør det enkelt. Presentasjonsmapper er praktiske, og til syvende og sist er det innholdet som teller – derfor er enkelhet et nøkkelord.
Har du et slagord? Bruk det. I tillegg til firmanavn og logo kan du også vurdere å ta med et slagord som representerer virksomheten du driver.
Bruk virkningsfulle bilder. En mappe er en fantastisk måte å vise frem et inspirerende bilde som representerer bedriften din og de tjenestene du tilbyr.
Tenk på innholdet. Hvis du vet at du stort sett bruker mapper til et bestemt formål, kan du vurdere å ta med det i budskapet på forsiden.
Inkluder kontaktinformasjon. Det er alltid lurt å la kundene dine få vite hvordan de kan komme i kontakt med deg. Ta med telefonnummer, hjemmeside, e-postadresse eller Facebook-side.
Del en omtale og se hva andre kunder sier.
Garantert fornøyd
Hver gang, uansett. Hvis ikke finner vi en løsning.