Gå til hovedinnhold
 

munnbind fra vistaprint®

Basquiat

Jean-Michel Basquiat er en av de mest kjente kunstnerne i sin generasjon, og er allment sett på som en av de viktigste kunstnerne på 1900-tallet.

Verdensberømt

 

Antar

 

Hodeskalle uten tittel

 

Krone

 

Pez-dispenser

 

Uknuselig

 

Uten tittel

 

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Lisensiert av Artestar, New York

Jean-Michel Basquiat er en av de mest kjente kunstnerne i sin generasjon, og er allment sett på som en av de viktigste kunstnerne på 1900-tallet. Karrieren hans spenner seg fra sent på 1970-tallet til 1980-tallet frem til han døde i 1988, bare 27 år gammel.
Basquiats arbeid er banebrytende og rått, og gjennom en stor sans for farge og komposisjon holder han en fin balanse mellom tilsynelatende motstridende krefter som kontroll og spontanitet, trussel og vidd, urbane bilder og primitivitet. Basquiats varemerke legemliggjør verdiene og ambisjonene til ung, internasjonal urban kultur.

Basquiat brukte ofte ord i bildene sine. Før hans karriere som maler, produserte han punk-inspirerte postkort for salg på gaten og ble kjent for sin politisk-poetiske grafitti under navnet SAMO.

Kombinasjonen av forskjellige medier er et integrert element i Basquiats kunst. Maleriene hans er vanligvis dekket med tekst og koder av alle slag: ord, bokstaver, tall, piktogrammer, logoer, kartsymboler, diagrammer og mer, og omtalte flerpanelsmalerier og individuelle lerret med synlige rammestenger og overflaten fylt med skrift, kollasjer og bilder.

Våre gjenbrukbare stoffmunnbind av høy kvalitet er designet med utskiftbare filtre og stilige grafikker for både foreldre og barn. Kjøp munnbind til voksne og barn med unike farger, mønstre og design.

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Lisensiert av Artestar, New York.

Neste kolleksjon

Bráulio Amado

Bráulio Amado er en portugisisk designer og illustratør. Han og hans navnebror BAD Studio befinner seg i New York City i tillegg til hans utstillingsvindu/kunstrom Sshh NYC.