Gå til hovedinnhold
 

munnbind fra vistaprint®

Fabricoo

Fabricoo kommer fra Ecuador, og bruker levende farger inspirert av sine Latinx-røtter til å løfte opp og forene sine tilskuere.

Pueblo

 

Horisont

 

Drømmer

 

Amor

 

Skyer

 

Fabricoo er en ecuadoriansk kunstdirektør, illustratør og aktivist. Han bruker sitt talent til å sette lys på Latinx-samfunnet, og skaper vakre verker som løfter opp og forener tilskuere.

Fabricoo er nylig uteksaminert fra Fashion Institute of Technology med en grad i reklame og digital design. Han ble født i Ecuador og reiste til USA da han var 7. Problemene hans med å lære seg engelsk lærte ham raskt at kunst er en måte å kommunisere mellom kulturer på. Med sin bruk av levende farger inspirert av sine Latinx-røtter blandet med inspirasjon fra moderne amerikansk kunst, håper han å skape en verden der mangfold er elsket.

Våre gjenbrukbare stoffmunnbind av høy kvalitet er designet med utskiftbare filtre og stilige grafikker for både foreldre og barn. Kjøp munnbind til voksne og barn med unike farger, mønstre og design.

Neste kolleksjon

Gentle Thrills

Den LA-baserte kunstneren Isa Beniston kaller arbeidet sitt for “tegninger du kan ha på deg.” Hun startet Gentle Thrills som et kunst-møter-butikk-merke i 2015.