Gå til hovedinnhold
 

munnbind fra vistaprint®

Jennifer Dahbura

Jennifer Dahbura kommer fra El Salvador. Arbeidet hennes er inspirert av kvinner, og hun prøver å skildre dem mens hun utforsker temaer som menneskelig oppførsel, likestilling og fantasi.

Blomstrende

 

Royal Vases

 

Soppfelt

 

Starry Sky

 

Mitt navn er Jennifer Dahbura. Jeg er en frilans-kunstner basert i det lille, tropiske landet El Salvador. Jeg vokste opp omgitt av mange forbløffende kvinner. De var min første inspirasjon, og det er derfor arbeidet mitt fokuserer på å skildre kvinner og også utforske menneskelig oppførsel, likestilling, følelser og fantasi – ved å gi det et magisk og mystisk preg.

Jeg finner også inspirasjon i en blanding av estetikk fra 1400-tallskunst og fotografier fra 40-tallet, hovedsakelig sirkusverdenen. Det viktigste for meg er å prøve å putte essensen av følelser gjennom kunsten, gjøre den mer intim og skape forbindelser med andre menneskers historier.

Våre gjenbrukbare stoffmunnbind av høy kvalitet er designet med utskiftbare filtre og stilige grafikker for både foreldre og barn. Kjøp munnbind til voksne og barn med unike farger, mønstre og design.

Neste kolleksjon

Keith Haring

Ikoniske Haring slo igjennom på 1980-tallet ved å skape uttrykksfull popkunst som startet i undergrunnen i New York og som senere var å finne i gallerier over hele verden.