Gå til hovedinnhold
 

munnbind fra vistaprint®

Keith Haring

Ikoniske Haring slo igjennom på 1980-tallet ved å skape uttrykksfull popkunst som startet i undergrunnen i New York og som senere var å finne i gallerier over hele verden.

Dog: svart

 

Dog: grønn

 

Radiant Baby: svart

 

Radiant Baby: blå

 

Mural: gul

 

Mural: svart

 

All Over: flerfarget

 

All Over: svart

 

© Keith Haring Foundation. www.haring.com. Lisensiert av Artestar, New York.

Keith Haring (1958–90) var en av de mest anerkjente innen unge kunstnere, filmskapere, musikere og utøvende kunstnere for sitt arbeid innen urban gatekultur på 1980-tallet. Haring ble inspirert av grafitti-kunstnerne som satte sine spor på byens T-banevogner, og begynte å tegne med hvitt kritt på det sorte papiret som ble brukt til å dekke til tomme reklamepaneler. Haring klarte ikke bare å nå ut til et stort og mangfoldig publikum med sine T-banetegninger, men som han sa, T-banen ble til slutt et “laboratorium” for å sette ideene hans ut i livet. Haring begynte så tidlig som i 1980 å stille ut i gallerier og museer rundt om i verden, men fortsatte også å delta i offentlige prosjekter, som leseferdighetskampanjer og anti-AIDS-initiativer.

Før han døde, etablerte Keith Haring en stiftelse under eget navn for å opprettholde og styrke sin hjelp til barne- og AIDS-organisasjoner. I løpet av sin karriere produserte Haring veggmalerier, skulpturer og malerier til fordel for sykehus, underprivilegerte barnegrupper og ulike organisasjoner for samfunnshelse. Keith Haring døde av AIDS i New York i februar 1990 i en alder av 31 år.

Våre gjenbrukbare stoffmunnbind av høy kvalitet er designet med utskiftbare filtre og stilige grafikker for både foreldre og barn. Kjøp munnbind til voksne og barn med unike farger, mønstre og design.

© Keith Haring Foundation. www.haring.com. Lisensiert av Artestar, New York.

Neste kolleksjon

Koralie

Koralie er en fransk, moderne kunstner. Arbeidet hennes handler om konstruksjon, sidestilling og balanse, og er hovedsaklig inspirert av natur og av de mange håndverkene fra forskjellige kulturer.