Gå til hovedinnhold
 

munnbind fra vistaprint®

Koralie

Koralie er en fransk, moderne kunstner. Arbeidet hennes handler om konstruksjon, sidestilling og balanse, og er hovedsaklig inspirert av natur og av de mange håndverkene fra forskjellige kulturer.

Hage: dag

 

Hage: natt

 

Hage: morgen

 

Kaleidoskopisk natur: mørk

 

Kaleidoskopisk natur: indigo

 

Kaleidoskopisk natur: himmel

 

Koralie er en moderne kunstner, maler, visuell kunstner og veggmaler, Hun henter sin inspirasjon fra sine reiser, ulike kulturer og tradisjoner fra hele verden: tradisjonelle kostymer, symbolske monumenter og animistiske ritualer, som byr på rik estetikk, et mangfold av symboler. Hun liker å bryte ned grenser ved å mikse elementer fra disse forskjellige opprinnelsene, tradisjonelle og moderne, og ønsker å skape en drømmeaktig flerkulturell harmoni.

I dag maler hun veggmalerier over hele verden, og arbeidet hennes er å finne i en rekke gallerier og institusjoner. Hun var en av de første franske kvinnene å uttrykke seg gjennom grafitti-kunst.

Våre gjenbrukbare stoffmunnbind av høy kvalitet er designet med utskiftbare filtre og stilige grafikker for både foreldre og barn. Kjøp munnbind til voksne og barn med unike farger, mønstre og design.

Neste kolleksjon

Lisa Perry

Denne New York-baserte designeren har som filosofi å trekke lykke inn i hvert prosjekt. 
Signaturen hennes er fylt med farger, og lunefulle detaljer søker etter å utløse glede med hvert design.