Fra ideklekking til lansering

Oppstartskonkurransen Njord Nest er et samarbeid mellom Vistaprint og Drivhuset. Konkurransen skal hjelpe gründere å realisere drømmene sine på en bærekraftig måte. Blant 72 enestående søknader, ble 22 finalister valgt ut for å presentere konseptene sine. Disse fikk delta på et 12-ukers gründer-program. 

Vinnerne fikk hjelp til å utvikle de gode ideene sine til et mer attraktivt og bærekraftig konsept gjennom verksteder, veiledning og hyppige tilbakemeldinger fra kundene. Tre vinnere ble kåret blant disse deltakerne. 


Nathalie fra Norbite

Møt Nathalie Berezina, ph.d. i industriell bioteknologi og hjernen bak Norbite.  Norbite gjør plastavfall om til bærekraftige varer ved hjelp av et insektsbasert bioraffineri.  Insektarten som brukes, Galleria mellonella, har en enestående kapasitet til å spise plast (ja, det høres helt utrolig ut). 

Les mer

Det uunnværlige for markedsføringen til Natalie
 


Fie fra Worn Threads

Fie arbeidet i moteindustrien før hun startet Worn Threads, og hun synes det er trist at industrien er så lite bærekraftig. Fie bruker lidenskapen hun har for tekstiler og bærekraft til å lage vintage bruktklær til barn av høy kvalitet, slik at det blir enklere og mer attraktivt for foreldre å handle bærekraftig.

Det uunnværlige for markedsføringen til Fie
 

25 %

Flyers

Unngå A4-tenking. Bruk heller interaktive flyers til flere formål som folk kan glede seg over å bruke på nytt.
 


Daniel og Sanna fra FoodFighters

Daniel og Sanna er personene bak FoodFighters – en markedsplass som likner på Airbnb og Momonde, men for dagligvarer på nettet. De ønsker å tilby enkel og lett shopping som gir god samvittighet ved å integrere vitenskap og data i betraktningene rundt klima, miljø, etikk, pris og helse.

Les mer

Mer inspirasjon
 

Bli kjent med Njord Nest-finalistene

Les om gründerne som vil realisere drømmene sine på en bærekraftig måte

La deg inspirere 

Design i verdensklasse. For å hjelpe deg.

99designs er selve grafikkdesign-tjenesten til Vistaprint. Gjør gode ideer om til et tilpasset design som ikke finnes noe annet sted.

Finn en designer