Loading...

Grønne produkter

Vi tilbyr produkter laget av resirkulert materiale og papir som kommer fra ansvarlig skogbruk, slik at du kan redusere miljøpåvirkningen din.

Papirprodukter fra ansvarlig produserte materialer

Forest Stewardship Council® arbeider for å ta vare på skogene og innbyggerne deres for fremtidige generasjoner. 95 % av papiret vi trykker på, er FSC®-sertifisert.

Finn ut mer om FSC®-sertifiserte produkter

FSC®-sertifiserte produkter til hjem og fritid

Se produkter av resirkulert materiale

Disse produktene er laget av resirkulert materiale. De opprinnelige produktene ble levert til gjenbruk, materialet ble resirkulert og brukt til nye produkter.

Kjøp skilting, emballasje og mer

Alle disse tilpassbare produktene er laget av «grønnere» alternativer til de mer tradisjonelle materialene. Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle flere slike produkter i fremtiden, slik at du kan ta mer miljøbevisste valg for markedsføringen din.
 

Design iøynefallende, trykte produkter med redusert miljøpåvirkning.

Ønsker du å gjøre merkevarebyggingen eller korrespondansen din mer miljøvennlig? VistaPrint ønsker å bidra til å redusere miljøpåvirkningen fra markedsføring, vakkert tilpasset kontorrekvisita og andre trykte materialer. Se utvalget av papirprodukter fra ansvarlige kilder, mer miljøvennlige gaver og materialer som kan brukes om igjen slik at du kan lage en unik og tilpasset look for merkevaren din, kontorrekvisita og mye mer. Vi har produkter av høy kvalitet som du kan tilpasse til deg selv eller bedriften: Design en stilig og sammenhengende look for et varig inntrykk. Finn ut mer om FSC-sertifiseringen og vår forpliktelse til bærekraft.