About Us
About Us
Der små bedrifter får store ideer.

VistaPrint, et Cimpress-selskap som hjelper små bedrifter med skreddersydde og moderne markedsføringsløsninger – vi har et stort utvalg av produkter som både ser og føles profesjonelle ut som er klare til bruk.

Vi har et stort utvalg! Det er sant at vi er best kjent for visittkortene våre – og vi har trykket milliarder av dem siden Robert Keane grunnla VistaPrint i 1995.

Men i dag tilbyr VistaPrint mye mer: et stort utvalg av skreddersydde markedsføringsprodukter til små bedrifter, tilgang til eksperthjelp og assistanse i sanntid for alle som trenger råd og hjelp samt en enkel kjøpsopplevelse for alle som akkurat hva de vil ha.

Ved å kombinere våre ulike produkter og løsninger, kan kundene våre enkelt skape en konsistent og helhetlig design som omfatter hele driften, enten de har en fysisk butikk, er representert på internett eller underveis. Det gir bedriften større selvtillit og gjør det mulig å holde tritt med konkurrentene, samtidig som man fokuserer fullt på her og nå.

For nå er det ikke lenger en utfordring. Det er en mulighet. Og Vistaprint er her for å hjelpe små bedrifter GRIP SJANSEN.

SLIK HJELPER VI MINDRE BEDRIFTER

About Us

Utvalget vårt inneholder akkurat det du trenger.

Vi gir eiere av små bedrifter et stort utvalg av produkter og muligheter. Vi har det du trenger, ikke for mye og ikke for lite. Og alt til riktig pris.
About Us

Enkel erfaring

Vi hjelper mindre bedrifter med å skape de produktene de trenger for å få jobben gjort på en rask og effektiv måte – med tips, inspirasjon og ekspertråd.
About Us

Design for alle

Vi tilbyr moderne design, intuitive verktøy og støtte, slik at små virksomheter kan få skreddersydde markedsføringsløsninger – selv om de ikke er designeksperter.
HELT GARANTERT FORNØYD
Ikke fornøyd? Vi sørger for at du blir det.

For mediehenvendelser, gå hit.