Det er enkelt: Vår bedrift er her for å hjelpe deg å markedsføre din.

Vistaprint, som er en Cimpress-bedrift, hjelper millioner av forretningseiere med å markedsføre seg selv på en profesjonell måte. Vår brede serie av kvalitetsprodukter til en rimelig pris, i tillegg til et design-verktøy som passer alle nivåer og behov, betyr at alle kan lage de tilpassede materialene de har trenger for å kunne spre akkurat sitt budskap.

Alt begynte med visjonen til Robert Keane; vår grunnlegger. Han ønsket å gi eiere av småbedrifter tilgang til samme høye kvalitet og spesialutskriftsprodukter som de større firmaene (med større utskriftsbudsjetter) hadde. Sammen med sitt team patenterte Robert en teknologi som leverer profesjonelle høykvalitetsutskrifter i små opplag og til en rimelig pris. Deretter videreførte de en prosess som tradisjonelt kun var tilgjengelig offline, og gjorde den tilgjengelig for at både individer og bedriftseiere enkelt kunne lage og bestille sine spesialtilpassede produkter online.

Over 20 år senere har Vistaprint befestet sin markedsledende posisjon. Vi har utvidet vår produktsserie og -tjenester og videreutviklet vår teknologi. Våre produkter skrives ut i Nederland, og vi driver et helt nyskapende forskningssenter i Sveits som sørger for at våre kunder vil kunne fortsette å dra nytte av de siste teknologiske innovasjonene.

Vårt engasjement for å hjelpe deg å promotere din bedrift er sterkere enn noensinne. Vi er sikre på at du vil bli 100 % fornøyd med våre produkter, kvalitet, design-erfaring og oppmerksomme service. Det er faktisk helt garantert.

“Alle med lidenskap, ambisjoner og ånd til å drive en bedrift bør ha tilgang til tilpassede markedsføringsprodukter som hjelper dem å få kontakt med kunder, profesjonelt og rimelig. Vi har fulgt denne visjonen fra dag en – og vil alltid fortsette med det.”

Robert Keane, grunnlegger og CEO, Vistaprint

HVORFOR VELGE VISTAPRINT?

Et stort utvalg

Vi tilbyr skreddersydd markedsføringsmateriell og trykte produkter for bedrifter eller personlig bruk som passer til ethvert budsjett, stil og anledning.

Mens vi har alltid vært kjent for visittkort, det var bare begynnelsen. Nå, om du oppretter flyers, t-skjorter eller festinvitasjoner, vil vår rekke av eksklusive design og tilpassede maler betyr at du vil finne akkurat det du trenger.

Vi hjelper også små bedrifter med å få mer oppmerksomhet med tjenester som postkortforsending, e-post markedsføring og utvikling av nettsted og hosting.

Din tilpassede erfaring

Uansett størrelse eller stadiet av bedriften din og dine designferdigheter, vi gir deg de verktøyene og støtten du trenger for å få din visjon til livet.

Du kan velge å opprette din materialer selv fra bunnen av ved å tilpasse en mal eller laste opp en eksisterende design eller logo.

Og hvis du har behov for designhjelp eller vil ha en ny vurdering, bare ring oss – vi vil gjerne hjelpe.

Vår velprøvde prosess

Vi oppfant teknologien – og selve konseptet – av rimelige nettbaserte utskrifter i mengder som oppfyller behovene til små bedrifter. Og vi jobber hele tiden med å forbedre den.

I dag, mer enn noensinne, vår patenterte utskriftsteknikk gjør at vi kan maksimere effektiviteten og konsekvent levere kvalitet og besparelser for deg.

Denne innovative prosessen støttes av 25 lokaliserte nettsteder som serverer tallrike steder, verdensklasses produksjonsanlegg rundt om i verden, inkludert Nord-Amerika, Europa, Australia og India, og tusenvis av ansatte lokalisert i 13 kontorer rundt omkring i verden.


Garantert fornøyd

Hver gang. Uansett grunn. Hvis ikke gjør vi det riktig.

Vi står bak alt vi selger, 100 %. Så hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din av en eller annen grunn, er vi ikke det heller. Vi vil gjøre det riktige – fra å skrive ut bestillingen din igjen til full refusjon. Vi vil til og med betale for frakten. Så enkelt er det.


MEDIEKONTAKTER

Nord-Amerika

Adam Lawless

+1-781-652-6444 publicrelations@vistaprint.com

Europa

Robert Crosland

+ 34 935 455130 EUpublicrelations@vistaprint.com