Når du som eier av en småbedrift virkelig får ting til å skje , vet du det.

Du anser et rom med fremmede mennesker som et rom for muligheter.

Du introduserer deg alltid med et smil og et fast håndtrykk.

Du har det som skal til for å få kunder til å snu seg – og konkurrentene til å skjelve i buksene.

Du “griper nuet”.

Det betyr at du har et image, et verktøy og en sikkerhet som gjør at du kan utnytte hvert sekund, fra førsteinntrykket blir gjort til handelen er i boks ─ uansett om du driver virksomheten din på nettet, i handlegaten eller hvor som helst ellers.

Er du klar?

Own the Now

VÆR FORBEREDT

Du vet aldri når mulighetene byr seg, men du kan være forberedt – uansett om du befinner deg på jobb, deltar på et arrangement eller er på farten. Fra visittkort til bannere og vindusdekorer til hjemmesider – vi gjør det lett for deg å lage et helhetlig og matchende markedsmateriell som vil hjelpe deg i alle dine bedriftsaktiviteter.

VÆR DEDIKERT

La bedriften fremstå som oppdatert og profesjonell, enten du nettopp har startet opp eller ønsker å gi din etablerte virksomhet en ny image. Vi gir deg hundrevis av trendsikre og klassiske designvalg som er enkle å ta i bruk og tilpasse, og som kan bli en del av din portefolje med markedsføringsprodukter.

Own the Now
Own the Now

VÆR PROFESJONELL

Med Vistaprint kan du lage eget markedsmateriell med proff design, selv om du ikke er noen designekspert – og det uten å sprenge budsjettet. Dermed kan du få folk til å oppfatte bedriften din slik du selv oppfatter den.

Lokk kundene inn i butikken med disse markedsføringsfavorittene:

Lag en konsistent markedsføringsprofil som fungerer både på internett og andre steder: