Loading...

Termokopper, flasker og krus

Tilpassede krus og flasker er en stilig måte å nyte favorittdrikken din på – og de er også praktiske reklamegaver. Design dine egne i det interaktive designstudioet vårt. De leveres klare til å bli delt ut til kunder eller teamet ditt.

Gå til filtrerte resultater


  Tilpassede termokrus med lokk og termoflasker med foto.

  Termokrus med lokk og termoflasker med foto holder drikken din for hånden mens du viser frem designet ditt. Salgsfremmende termokrus med logo er flotte reklamegaver på messer og pengeinnsamlinger – eller som en påskjønning til teamet ditt slik at de kan nyte en kopp kaffe eller te på kontoret. Du kan også lage tilpassede termokrus med lokk for å overraske dine kjære med en unik gave.

  Uansett anledning, så er tilpassede krus og flasker en flott måte å vise designet frem ditt på en stilig måte. Det er enkelt å lage ditt eget termokrus med lokk i det interaktive designstudioet vårt – det er bare å laste opp og se over verket ditt eller tilpasse det. Og hvis du trenger eksperthjelp, er designteamet vårt tilgjengelig døgnet rundt for å hjelpe deg å sette ideene dine ut i livet. Deretter tar vi oss av resten – de unike og personlige tilpassede flaskene eller krusene dine leveres klare til bruk.

  Ofte stilte spørsmål

  De fleste er laget av rustfritt stål eller plast – men vi tilbyr også keramikk, aluminium og silikon.

  De finnes i størrelser på 150 ml til 500 ml. Du kan filtrere etter volum for å finne det du er ute etter, eller sjekke informasjonen på produktsiden til favorittkruset ditt.

  Klart det. Du kan laste opp designfilene i følgende formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

  Noen av produktene, som Tulip-kruset, har ingen minimumsantall for bestilling, så du kan bestille kun ett hvis du vil. Men hvis du trenger et større antall for salgsfremmende gaver, synker prisen dess flere du kjøper.

  Absolutt. I tillegg beholder noen av flaskene våre temperaturen på drikken din – sjekk produktsiden til flasken du velger for mer informasjon.