Loading...

Flagg

Skill deg ut på messer, bli lagt merke til i gågaten og få forbipasserende til å stikke innom. Hvis det er dét du vil, så har vi flagg som passer.

5 resultater
Gå til filtrerte resultater
5 resultater


La flaggene vaie. Tilpass flagg til butikk, arrangementer og mer.

Design iøynefallende flagg som folk legger merke til, og oppmuntre potensielle kunder til å stikk innom deg. Du kan bruke store flagg, bannere og kioskflagg utenfor butikken – Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan reklamere for merkevaren din. Velg et tilpasset flagg som passer til dine behov og design med dine egne farger og logo.
Vi tilbyr også flaggfester og stenger samt gjennomsiktige og ugjennomskinnelige stofftyper. Alle flaggene våre kan tilpasses, så det er bare å slippe kreativiteten løs for å markedsføre bedriften din ute og inne.

Ofte stilte spørsmål

Vi har et stort utvalg flagg i ulike størrelser og format. Vi har frittstående flagg med ulike baser. De egner seg best til å sette på gaten utenfor virksomheten, butikken eller et arrangement. I tillegg har vi flagg som er laget for å henge på veggen, enten det er utendørs eller inne.

Vi har ulike baser som passer til ulike underlag, avhengig av hvor du vil plassere flagget. Vi har for eksempel baser som er spesifikt til fortau og hardt underlag så vel som gressplen. Vi har også baser du kan kjøre over og holde på plass med bildekket.

På et ensidig flagg trykkes designet ditt på den ene siden av ett enkelt stykke gjennomsiktig stoff. Tosidige flagg har designet trykket på to separate stoffstykker, en til hver side. To sidige flagg har også et tredje lystett lag i midten. Det blokkerer for lyset og sørger for at designet er synlig fra alle kanter.

Ja. Du kan bruke alle flaggene ute og inne.

Du kan vaske flagget og holde det rent, men vær oppmerksom på at når du har vasket flagget, er det ikke lenger brannhemmende, og det mister da B1-sertifiseringen. Den oppfyller da ikke lenger kravene for å kunne brukes på bransjemesser og arrangementer. Hvis du bestemmer deg for å vaske flagget, anbefaler vi at du bruker kaldt vann og lar det lufttørke.

På nettsiden til hvert flagg finner du en størrelsesoversikt som hjelper deg med å velge den størrelsen som passer dine behov.