Loading...

Skilt

Få mest mulig ut av utendørsarrangement, bransjemesser og reklame i butikk.
 
 
 
 
 

Reklameskilt til markedsboden

Skaff deg verkøyet du trenger både for utendørs og innendørs arrangementer.

Salgsdisplay

Skap litt blest ved disken.
 
 
 

Tilbehør til bransjemesser

Sett prikken over i-en slik at du blir lagt merke til.
 
 
 
På utkikk etter flere utendørsskilt?
Utforsk et stort utvalg skilt til bruk utendørs og i butikkvinduet – teksten din blir garantert lagt merke til.
Se alle utendørsskilt

Sørg for at displayene på neste utstilling virkelig tiltrekker seg folk.

Hvis bransjemesser, utstillinger eller markeder er nytt for deg, finner du her (nesten) alt du trenger til standen din. VistaPrint har verktøyet du trenger får å skape et enhetlig og unikt display med logoen din synlig, slik at du kan reklamere for alle tjenestene og produktene dine.

Selv dersom du er erfaren når det gjelder bransjemesser, vil du ha glede av å se på noen av nyhetene våre innen display. Dra nytte av kreative måter du kan formidle salgstilbud, kontaktopplysninger og bedriftsinfo på. Fra midlertidige messevegger til sammenleggbare bannere, bordskilt og flagg – vi har det du trenger for å lage et helt unikt display.

Uansett om du er ny eller erfaren, er vi alltid klare til å svare på spørsmål du måtte ha om det neste egendesignede displayet ditt. Enten du er på utkikk etter informasjon om produkter eller tips til hvordan du får designet ditt helt riktig, står ekspertene våre klare.

Ofte stilte spørsmål

Ja, displayene er enten lette i vekt eller lette å transportere og flytte fra sted til sted.

For utendørsbruk anbefaler vi Foamex-skilt, gatebukk med vannbase og flagg ettersom de tåler ekstreme værforhold. For flere ideer til holdbare skilt kan du ta en titt på utendørsskiltene.

For innendørsbruk er messeveggene og rullebannere best.

Messeveggen på 2,3 x 2,3 meter passer til de fleste messeboder av standard størrelse.

Vi tilbyr et variert utvalg for innendørs- og utendørsbruk. Du kan ta en titt på delen Flaggfester for mer informasjon om hver enkelt.

Nei, alle produktene våre er enkle å sette opp og krever svært lite montering. Og du finner monteringsveiledning på sidene for hvert produkt hvis du skulle trenge hjelp.