Personlig tilpassede bannere

Våre bannere får kundene til å legge merke til deg enten det gjelder utstillinger i butikk eller på messer og utendørsarrangementer. Nå kan du tenke stort og få mest mulig ut av enhver mulighet.

Svart banner med trykk for salg i butikk

Vinylbannere

Kraftig design vises i sterkt fargetrykk på robuste vinylbannere. Smart til både innen- og utendørs bruk.
God lesbarhet
Innendørs/utendørs
Vinyl 370 eller 426 g.)
bestill vinylbannere
Kvinne som står ved lilla roll-up-banner

Roll-up-bannere

Sammenleggbare og formåndsmonterte vinylbannere er enkle å sette opp og er godt egnet til gjentatt bruk innendørs.
Raskest oppsett
Innendørs bruk
Vinylbannere med stativ og bæreveske
Bestill nå
Turkist tekstilbanner som kan bestilles

Tekstilbannere

Det tynne, tettvevde stoffet gir et skarpt og varig trykk og en glatt overflate. Best til arrangementer innendørs.
Flott til visning av bilder
Innendørs bruk
Lett, sammenleggbar polyester
Bestill nå
Bestill hvit og rødt banner som kan henges opp utendørs

Mesh Bannere

Trenger du et utendørsalternativ? Robuste, doble nettingbannere er produsert i vevd polyester som slipper vinden gjennom.
Best med hensyn til vind/utendørs
Utendørs bruk
Vevd polyester-mesh
Bestill nå

Å gjøre inntrykk starter med å bli lagt merke til. Våre personlige bannere hjelper deg.

Ønsker du å øke synligheten? Et skreddersydd banner tiltrekker seg blikk fra forbipasserende og potensielle kunder, spesielt i områder med høy trafikk og på messer og arrangementer. Vi tilbyr trykte bannere, roll-up bannere og skilt til anledninger som konferanser, butikkarrangementer eller lokale fester – med fullfargetrykk og førsteklasses design og kvalitet.

Først velger du banner-stilen som passer best til ditt prosjekt. Våre klassiske, hengende vinylbannere leveres i ulike størrelser, og vi har varianter både til innendørs og utendørs bruk. Hvis du regelmessig deltar på messer og innendørsarrangementer, gjør roll-up bannerne våre det mye enklere å sette opp standen din: Banneret og stativet leveres ferdigmontert og inkluderer en slitesterk bæreveske. Jobber du utendørs? Vær klar for vind og all slags vær med UV-bestandig, vevd polyesternetting. Uansett hva du velger, vil det profesjonelt utformede banneret ditt formidle budskapet ditt.

Ofte stilte spørsmål om bannere

Spm. Hvordan skal jeg velge mellom netting, vinyl og rullebannere? Hva er forskjellen?
Svar: Reklamebannere er designet med tanke på ulik bruk. Så når du skal lage banner, anbefaler vi at du begynner med å spørre deg selv om hvor og hvordan du planlegger å bruke det.

• Til utendørs bruk: Nettingbannere er beregnet på utendørs bruk. Robust, vevd polyesternetting slipper vinden gjennom og tåler både regn og sol. Våre 510 g/m² vinylbannere med trykk kan også brukes utendørs – de er for eksempel et godt alternativ til storslåtte åpninger.
• Til innendørs bruk: Rullebannerne våre passer perfekt til arrangementer eller steder uten stor veggplass. Eller hvis du har tilgang til en vegg, er vårt 440 g/m² vinylbanner et solid alternativ for salgsbannere og spesiell skilting.

Spm.: Hvordan vil designet mitt se ut på henholdsvis netting og vinyl?
Svar: De små hullene gjør nettingbannerne litt gjennomsiktige og ikke fullt så iøynefallende som vinyl. Netting er egnet til store bokstaver og bilder. Har du et mer kompleks design? Da bør du kanskje velge et vinylbanner.

Svar: Leveres banneret mitt med maljer?
Svar: Alle nettingbannerne våre (som er 1,27 cm brede) leveres med maljer. Du kan også få maljer på vinylbannere hvis du vil, det avhenger av hvordan du skal bruke dem. Maljer er ikke inkludert på rullebannere.

Spm.: Hvor plasseres maljene på banneret, og hvor mange maljer er det? 
Hvis banneret har maljer, er de plassert øverst og nederst på banneret med rundt 60 cm avstand. Antall maljer avhenger av størrelsen på banneret.
 
Spm:: Jeg trenger et banner i en spesiell størrelse. Kan jeg bestille en spesialtilpasset størrelse?
Svar: Per i dag tilbyr vi ikke spesialtilpassede størrelser, men det er stor sjanse for at du finner et alternativ som dekker behovet ditt blant standardstørrelsene vi tilbyr.

Spm.: Jeg har allerede et stativ til rullebanner. Kan jeg kjøpe et banner som passer til det?
Svar: Ikke for øyeblikket, men vi har vertikale stativ som passer til flere typer vertikale vinylbannere. Bare se etter H-, L- eller X-stativ når du velger vinylbanner.

Spm.: Kan jeg få trykk på begge sider av banneret?
Svar: Rullebannere kan leveres med trykk på begge sider. Per i dag er hengebannerne i netting og vinyl kun tilgjengelig med trykk på én side.

Ideer og råd om bannere

Praktiske tips og inspirerende historier om hvordan du kan fremstå som profesjonell og åpne opp for nye muligheter med bannere
Hvitt banner med rosa blomst

Slik lager du banner med trykk til bedriften din

Med noen få elementer kan du lage et tilpasset banner som kundene legger merke til og som du kan være stolt av.
Les mer
Bestill hvit og rødt banner som kan henges opp utendørsHvitt banner med rosa blomstHvitt banner med trykk som henger over inngangen til butikk

VistaPrints guide til skiltdesign

Føler du deg usikker? Vi hjelper deg. Les de smarte tipsene fra design- og bannerekspertene våre.
Les mer