Egendesignet vindusdekaler

Bruk butikkvinduer, biler og andre flater til å markedeføre bedriften med vårt store utvalg av robuste, skreddersydde dekaler. Nå kan du bruke bedriftens navn, logo og farger på en konsistent og gjennomført måte for å få flere til å legge merke til bedriften underveis.

Se alle kunder som et mulig salg. Imponer mulige kunder med profesjonelle dekaler som blir lagt merke til.

Ønsker du større oppmerksomhet rundt bedriften din? Tenk på hvor mye tid man bruker i bilen hver dag. Kanskje kan profesjonelle dekaler på føre til at flere ser logoen din? Fargesterke og flott vindusdekaler er synlige for alle som kjører forbi bedriften, og de vil gjøre det enklere å huske bedriften senere. Og hvis du er mye ute å kjører selv, kan skreddersydde bildørdekaler eller bilvindudekaler gjøre bedriften mer synlig.

Vi har et stort utvalgt av vinyldekaler som du kan bruke som utgangspunkt. Vil du bruke vinduene på butikken eller kontoret for å øke synligheten? Velg skreddersydde vindusdekaler som viser åpningstider og nye tilbud. Vil du bruke bilen din markedsføringen av bedriften? Vis bedriftsnavn, logo og nettadresse. Alle våre dekaler til bildører, vinduer og bilvinduer produseres i robuste materialer som sitter så lenge du vil. Likevel er det enkelt å fjerne dem når du ønsker det, uten at de etterlater merker eller limrester.

Ofte stilte spørsmål

SV: Hvordan setter man på dekaler?
A. For alle dekaler bortsett fra klistremerker til bilen, anbefaler vi en fire trinns “våt påføring”:

  1. Rengjør overflaten der dekalen skal sitte.
  2. Bland varmt vann og oppvaskmiddel, og vask overflaten.
  3. Fjern baksiden av dekalen, og fest dekalen på den våte overflaten.
  4. Glatt ut dekalen fra midten og utover. Bruk gjerne en nal eller lignende for å presse ut bobler og overflødig væske.

SP. Skal vindusdekaler festes på innsiden eller utsiden av glasset?

SV. Du kan velge mellom alternativer til vinduets innside eller utside for de ulike dekaltypene. Dekaler til innsiden av glasset (også kjent som «second surface») trykkes på limsiden. Vindusdekor til utsideglass (første overflate) er selvklebende fra baksiden og settes på utsiden av bilen eller vinduet.

SV: Hva slags lim brukes det til bildekalene?
SV: Alle bildørdekaler og bilvindudekaler bruker gjennomsiktig polyakrylat. Det er et avtakbart, trykksensitivt liv som holder deklane på plass uten å skade lakken.

SP. Hva er forskjellen mellom bildørdekaler og bilvindudekaler? Hva passer best for meg?
SP. Hva du velger av bildørdekaler og bilvindudekaler avhenger av din personlige preferanse. Likevel er det et par ting du bør huske på:

Hvis bilen din er nylakkert, anbefaler vi at du venter i rundt 30 dager før du fester bildørdekaler. Da bør du heller velge bilvindudekaler.
• Hvis fargen på bilen er den samme som bedriftens logo, kan det være lurt å tenke seg om to ganger før man velger bildørdekaler. Logoen din vil synes bedre med våre hvite bildørdekaler eller vindusdekaler.

• Bilvindudekaler skal aldri brukes på frontrute eller andre vinduer som hindrer sjåførens sikt.

SP. Kan jeg lime dekalene på tre, betong eller PVC?

SV. Disse dekalene er ikke desegnet eller beregnet på andre overflater enn glass og bildører. Men hvis du ønsker å lime et klistremerke på en annen overflate, kan kanskje våre andre klistremerker til bilen være det du ser etter!

SP: Kan jeg bruke dekalene flere ganger?
SV: Dekalene våre kan enkelte tas av og på, men vi anbefaler ikke at du gjør det for ofte. Det kan føre til at det samler seg støv og smuss på baksiden, noe som kan føre til at det dannes bobler.

Ideer og råd
Praktiske tips og inspirerende historier om hvordan man kan fremstå profesjonell og åpne opp for nye muligheter

Tiltrekk deg kunder med flott skilt

Ønsker du å tilby en kundeopplevelse som blir lagt merke til? Riktig skilt utenfor butikken kan være til god hjelp.

Lær hvordan
How to impress customers

Slik imponerer du nye kunder

Når du møter en kunde for første gang, er det viktig (og enkelt) å huske på disse fire viktige tingene. 

Les mer