Tilpassede dekaler

Bruk butikkvinduer, biler og annet til merkevarebygging med våre slitesterke dekaler. Nå kan du bruke bedriftens navn, logo og farger for å skape et konsistent design som blir lagt merke til når du er på farten.

Bruk trafikken som en markedsføringsarena. Bli sett med spesialtilpassede dekaler og klistremerker til bil som gjør at kundene legger merke til deg.

Leter du etter nye måter å fortelle om virksomheten din på? Tenk på hvor mye tid folk bruker i bilene sine hver dag. Hva med å lage profesjonelle og tilpassede dekaler for å fortelle om bedriften din? Vi tilbyr lyse og innbydende vindusdekaler eller klistremerker til bil som skiller seg ut når folk kjører forbi bedriften din, og som lokker dem til å komme tilbake senere. Og hvis du ofte er ute og kjører, kan en fin dekal på en bildør eller et bilvindu hjelpe deg med merkevarebyggingen mens du kjører rundt.

For å skille deg ut kan du velge en vinyldekal. Legg deretter til viktig informasjon om bedriften din. Butikk- eller kontorvinduer? Velg personlige vindusdekaler som inkluderer åpningstid og annen informasjon. Bruke bilen til merkevarebygging? Vis bedriftens navn, logo og adressen til nettstedet ditt. Våre dekaler til vinduer, bildører og bilvinduer er laget av slitesterkt materiale som sitter på plass så lenge du vil. Samtidig er det enkelt å fjerne dem når du ikke lenger ønsker dem. De etterlater hverken striper eller limrester.

Ofte stilte spørsmål

Spm. Hvordan fester man egendesignede dekaler?
Svar: Vi anbefaler at du fester dekalene ved hjelp av en «våtteknikk» i fire trinn. Dette gjelder for alle dekaler med unntak av dem som er beregnet på støtfangere.

  1. Rengjør overflaten der du vil feste dekalen.
  2. Bland varmt vann og oppvaskmiddel og påfør det på overflaten.
  3. Trekk av baksiden på dekalen, og fest den på den våte overflaten.
  4. Glatt ut dekalen fra midten og utover ved hjelp av en nal for å fjerne bobler og overflødig væske.

Spm.: Skal en vindusdekal eller bilvindusdekal festes på innsiden eller utsiden av glasset?

Svar: Du kan velge om du vil plassere dekalene innvendig eller utvendig for begge dekaltypene. Innvendige vindusdekaler (også kjent som overflatedekaler) er trykt på limsiden. Utvendige vindusdekaler festes på utsiden av bilen eller vinduet.

Spm.: Hva slags lim brukes det på bildekalene?
Svar: Dekaler til bildører og vinduer har gjennomsiktig polyakrylat. Det er et avtagbart, trykkfølsomt lim som sitter godt uten å skade billakken.

Spm.: Hva er forskjellen mellom dekaler til bildører og dekaler til bilvinduer? Hva bør jeg velge?
Svar: Dakaler til bildører eller bilvinduer handler først og fremst om personlig preferanse. Når det er sagt, er det et par ting du bør huske på:

Hvis bilen nettopp har blitt lakkert, anbefaler vi at du venter ca. 30 dager før du setter på en bildekal – eller velg en dekal til bilvinduet i stedet.
• Hvis fargen på bilen er den sammen som på bedriftslogoen, bør du tenke deg om to ganger før du velger en transparent dekal til bildøren. Logoen din vises bedre med en hvit dekal til bildør eller bilvindu.

• Dekaler til bilvinduer må aldri festes på frontruten eller andre vinduer som hindrer sikten mens du kjører.

Spm.: Fester dekalene seg til tre, betong eller PVC?

Svar: Disse dekalene er verken designet eller beregnet på andre overflater enn glass eller bildører. Når det er sagt, hvis du ønsker å feste et klistremerke på andre overflater, kan støtfangerklistremerkene våre gjøre susen!

Spm.: Kan jeg flytte bildørdekalene eller de tilpassede vindusdekalene?
Svar: Dekalene våre kan enkelt tas av og på, men vi anbefaler ikke at du gjør det mange ganger. Det kan føre til at det samler seg støv og rusk på limsiden, noe som kan føre til at det oppstår bobler.

Ideer og råd
Praktiske tips og inspirerende historier om hvordan du kan fremstå som profesjonell og åpne opp for nye muligheter
Hvit og lyseblå dekor i butikkvindu

Tiltrekk deg kunder med flotte skilt

Vil du skape en god kundeopplevelse? Da kan et skilt utenfor butikken være smart.

Se hvordan
Kvinne med forkle i butikk med dekor

Slik imponerer du nye kunder

Når du møter en kunde for første gang, bør du huske disse fire viktige (men enkle!) tipsene. 

Les mer