Loading...

Dispenser til håndrens

La kundene få håndrens både inne i og utenfor butikken eller bedriften din. Hvit stål, men ramme som passer en A4-flyer. Mer informasjon

Fetching compatible options
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Hold hendene rene med en dispenser til håndrens.

  • Frittstående og monterte alternativer
  • Solid ramme
  • Inkludert flyer eller plakat
  • Plass til en 75 mm flaske (ikke inkludert)

Tilby enkel tilgang til hånddesinfeksjon for dine kunder og ansatte inne i eller utenfor butikken eller bedriften din. Holderne våre er enkle å sette opp, enten de skal stå ved inngangen, monteres på en vegg (du trenger 3 skruer) eller plasseres på et bord. Til bruk på steder med mye gjennomgang, som resepsjonsområder, kafeteriaer, baderom eller møterom – og oppmuntre alle til fri og gjentatt bruk. Legg til informasjon om fysisk distansering eller annen viktig informasjon (som å bruke munnbind) på den inkluderte flyeren eller plakaten med ramme. Er du klar? Først velger du det alternativet du ønsker, frittstående eller montert. Se så vårt utvalg av tilpassbare design for flyeren eller plakaten, inkludert bransjespesifikke alternativer.

Gjør designet du velger personlig med viktig informasjon, som firmaets navn, logo og informasjon om fysisk distansering. Vi tar oss av resten, og sender deg holderen din klar til å settes på plass.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign