Gå til hovedinnhold

Grafikk med silikonkant

Gjør bildene dine til ekte kunstverk med flotte trykk i fotokvalitet med silikonkant. Lysekte stoff som er sydd på en ramme uten kant. Mer informasjon
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 5 ulike størrelser
  • Lysekte stoff
  • Stødig aluminiumsramme
  • Stoff + ramme eller kun stoff
  • fargesublimeringstrykk

Grafikk med silikonkant (også kalt SEG) er det perfekte valget hvis du virkelig vil at bilder og tekst skal synes. Designet ditt trykkes på lysekte Decotex-polyesterstoff med fargesublimering. Deretter strekkes stoffet helt glatt og sys rundt kantene på en stødig aluminiumsramme. Resultatet er et eksklusivt, rammeløst utseende som er perfekt på arrangementer og utstillinger eller i butikker. Siden stoffet kan fjernes, er det også enkelt å bytte design. Rammen har fire hull, og festemateriell er inkludert for at du skal kunne henge opp den personlige SEG-veggkunsten din.

Er det første gang du prøver grafikk med silikonkant? Vi anbefaler vår løsning med stoff + ramme. Hvis du bare vil lage et nytt design, kan du velge å kjøpe bare stoff (og bruke den Vistaprint-rammen du allerede har). Så laster du opp det ferdige designet på nettstedet vårt, og vi tar oss av resten, Grafikken med silikonkant leveres flott og stilig – klart til å imponere.

Grafisk firmaskilt med silikonkant for salong

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign