Loading...

Saccosekker

Lag en komfortabel sitteplass for kundene og de ansatte. Fullfargetrykk på solid polyester. Finnes i tre størrelser. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Piff opp på kontoret eller messestanden med tilpassede saccosekker.

  • Tre størrelser
  • Solid polyestermateriale
  • Velg mellom utendørs- eller innendørsmateriale
  • 100 % EPS-fyll (ekspandert polystyrenfyll)
  • Matchende stoff og glidelås
  • Fullfargetrykk mulig på hele overflaten

Vil du gjøre arbeidsplassen eller messestanden ekstra personlig? Saccosekker er morsomme, komfortable, passer til alle aldre og kan virkelig endre utseende og opplevelsen folk har av kontor, utendørsarrangement og mer. Hvis du legger til bedriftslogoen eller et unikt design, kan du lage et iøynefallende sitteområde i et hjørne av venteområdet på restauranten eller spaet, møblere et pauserom på kontoret eller bli lagt merke til på messer eller utendørsarrangementer.

Saccosekkene våre kan vaskes i maskin og finnes i tre størrelser med to materialealternativer i polyester. Stoffet på 230 g/m² er vanntett og passer best utendørs. Det tykkere stoffet på 360 g/m² er designet for innendørsbruk. Uansett hvilket alternativ du velger, gir EPS-fyllet et mykt og komfortabelt sete..

Klar til å starte? Velg først størrelsen og alternativene du ønsker. Deretter velger du et design du vil tilpasse og legger til ekstra detaljer slik at det blir akkurat slik du vil ha det. Vi tar oss av resten. Designet blir printet på profesjonelt vis i fullfargetrykk. Saccosekkene leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign