Loading...

Messevegger

Lag en fullt tilpassbar, frittstående bakgrunn til den neste messen eller arrangementet ditt. Tekstil med fullfargetrykk med en sammenleggbar aluminiumsramme. Mer informasjon

Fetching compatible options
Pakke
Antall
 
Begynn utformingenLage fra bunnen av
100 % tilfredshetsgaranti

Få oppmerksomhet på messer og arrangementer med en tilpasset messevegg.

  • 2 størrelser
  • Aluminiumsramme med monterbare føtter
  • Stoff som kan maskinvaskes -Borrelåser
  • 2 typer bærevesker
  • Mulighet for bare tekstilduk

Ser du etter en mulighet til å vise deg frem på et fremtidig arrangement? En tilpasset messevegg kan ta bordet eller boden din til neste nivå. Disse kvalitetsproduktene med høyoppløselig format for trykk er større og kraftigere enn et banner, og kan hjelpe deg å bli sett, spesielt på travle arrangementer med høy fottrafikk. De er i tillegg designet for langvarig og gjentatt bruk: Den frittstående aluminiumsrammen kan legges sammen for oppbevaring og transport, og den fullt tilpassbare tekstilduken kan vaskes i maskin.

Klar til å begynne? Begynn med å bla gjennom utvalget vårt av fullt tilpassbare design. (Du kan også laste opp ditt eget.) Når du har funnet et design du liker, kan du tilpasse det med dine egne opplysninger og velge alternativene som passer best for deg. Når det er gjort, tar vi oss av resten – profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Det tilpassede produktet ditt leveres flott og klar til bruk.

VistaPrint tilbyr Messevegger designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign