Loading...

Bli lagt merke til på messer og arrangementer med en tilpasset messevegg.

  • 2 størrelser
  • Aluminiumsramme
  • Rask montering uten verktøy
  • Praktisk borrelåsfeste
  • Halogenlys med feste tilbys som ekstrautstyr
  • Grafikk kan velges separat

Gjør det stort med disse pop-up-veggene
Skal du vise fram bedriften på arrangementer? En tilpasset messevegg kan få bordet eller boden din til å skille seg ut. Disse kvalitetsproduktene har trykk med høy oppløsning og er større og kraftigere enn bannere. Messeveggene gjør at du blir lagt merke til – spesielt på travle arrangementer med mange besøkende. Messeveggene får merket ditt til å skille seg ut på messer, konvensjoner og festivaler.

Bruk den om og om igjen
Hvis du skal delta på flere arrangementer, er disse messeveggene et godt valg. Messeveggen er designet for å brukes lenge og flere ganger: Den frittstående aluminiumsrammen kan legges sammen for oppbevaring og transport, og den fullt tilpassbare tekstilduken kan vaskes i maskin. Ved å bruke en messevegg kan du trekke til deg kunder på innendørsarrangementer uten å bekymre deg over skitne eller ødelagte skilt.

Intuitiv designprosess
Klar til å designe din egen? Ta først en titt på alle designmalene du kan tilpasse. (Du kan også laste opp ditt eget design.) Når du har funnet et design du liker, kan du tilpasse det og velge de alternativene som passer best for deg. Når det er gjort, tar vi oss av resten – profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Den tilpassede messeveggen leveres klar til bruk.

VistaPrint tilbyr Messevegger designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign