Loading...

Hev markedsføringen til et nytt nivå med partytelt med logo.

  • Takstørrelse 3 x 3 m
  • Justerbar høyde opp til 3,42 m
  • Polyestertelt og sammenleggbar aluminiumsramme
  • Kan brukes året rundt
  • Fullfargetrykk tilbys
  • Enkel montering uten verktøy
  • Ramme, jordspyd og oppbevaringsveske med hjul er inkludert

Ta det med deg utendørs
På utkikk etter måter å markedsføre deg på utendørs? Disse vind- og vanntette teltene med logo får deg til å se bra ut uansett vær – bruk dem på solrike sommerdager eller på høstdager med ruskevær. Disse partyteltene med logo er et utmerket valg når du skal vise frem bedriftens navn og logo på næringslivsmesser, sportsarrangementer og andre tilstelninger utendørs samtidig som du gir ly for deg selv og de besøkende.

Enkel montering og nedpakking
Partyteltet er enkelt å montere. Disse sammenleggbare pop-up partyteltene er laget av solid polyester og har en stødig aluminiumsramme. Hvert partytelt har sitt eget stofftak du kan feste med borrelås. Bare brett det ut, hev det og fest det fast. Og når det er ekstra mye vind, kan du feste det enda bedre med jordspyd og snører. I tillegg kan du flytte det rundt og bruke det om igjen, slik at du alltid har den plassen du trenger, hvor enn du befinner deg.

Innovativ 3D designprosess
Klar til å designe ditt eget pop-up partytelt med logo? 3D-designstudioet vårt kan hjelpe med å guide deg gjennom prosessen. Samtidig som du legger til farge, bilder, tekst og mer på hver side, kan du forhåndsvise hvordan partyteltet ser ut når det er montert. (Du kan til og med dreie det rundt for å se det fra alle sider.) På den måten fjerner du enhver tvil om hvordan det ser ut og kan være trygg på at partyteltet blir som forventet. Når du er fornøyd med designet ditt, trykker og sender vi bestillingen din på profesjonelt vis til deg. Du mottar det ferdige partyteltet med logo klar til montering.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign