Loading...

Skill deg ut, få oppmerksomheten og øk salget fra alle kanter med et firesidet pappdisplay.

  • 2 størrelser
  • 2 materialer
  • Frittstående display
  • Lette
  • Enkel montering

Gjør deg bemerket
Sørg for at du er mest mulig synlig på neste arrangement eller samling med en frittstående firesidet gulvplakat. Når du har dekket alle sidene, kan du vise frem bedriften din fra alle kanter. Det er en morsom og praktisk måte å få teksten din til å skille seg ut på slik at du tiltrekker deg kundene – perfekt for å dele info på konferanser, konserter og alle arrangement der du vil at du skal bli sett.

Enkle i bruk
Displayen fås i to ulike materialer – bølgeplast og akyprint. Bølgeplast er et lett 3,5 tykt materiale med bikakestruktur, mens akyprint er av 3,5 mm tykt polypropylenplast med mørkegrått panel med boblestruktur. Finnes i to ulike størrelser. Det mindre skiltet måler 33 x 33 x 200 cm og det større måler 70 x 70 x 200 cm. Disse reklameskiltene er designet for å lett kunne tilpasses, og de gir bedrifter av alle størrelser en fleksibel og rimelig løsning. De er lette å sette opp og bære med seg, samtidig som de er robuste nok til å holde seg godt gjennom flere arrangement.

Slik fungerer det
Kom i gang med designet ved å velge ut størrelse og materiale som passer dine behov. Deretter kan du gjøre det til ditt eget ved å legge til designet ditt og alle nødvendige detaljer. Hvis du trenger hjelp underveis, har vi ekspertene klare – de besvarer alle spørsmål. Når du er fornøyd med hvordan det ser ut, er det vår tur til å glimte til. Vi trykker og leverer de profesjonelle produktene til deg. De firesidede pappdisplayene blir levert klare til å reklamere for deg og bedriften din.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign