Loading...

Gjør deg bemerket med et stilrent design i form av buede salgsdisplay.

  • 60 x 35 x 200 cm
  • 2,3 mm hvit, dobbeltriflet papp
  • Seil-design
  • Monteres ved sammenkobling
  • Innendørs bruk
  • Skarpt fullfargetrykk

Gjør inntrykk
Er du på jakt etter en ny måte å friste folk inn i butikken eller til standen din på? Buede salgsdisplay gir deg en ny måte å vise frem bedriften din på. Et stilrent og moderne uttrykk du kan bruke til å vekke oppmerksomheten på en rekke innendørsarrangementer, som for eksempel konferanser, butikker, shoppingsentere og messer.

Enkelt å sette opp
Buede salgsdisplay er laget av 2,3 mm hvit, dobbeltriflet papp med en glatt hvit overflate og en kjerne av dobbeltriflet papp. De er hele 200 cm høye og 60 cm brede med en dybde på 35 cm. De kobles lett sammen ved montering, noe som gjør dem enkle å sette sammen, slik at de er oppe og står på minutter.

Intuitiv designprosess
Klar til å lage dine egne buede salgsdisplay? Vi har gjort det enkelt å lage et skilt som passer perfekt for deg, i designstudioet vårt. Etter hvert som du legger til farge, bilder, tekst og mer på hver side av skiltet, vil du kunne se hvordan skiltstativet ditt ser ut når det er ferdig montert og klart til bruk. Når du er fornøyd med designet ditt, trykker og sender vi bestillingen din på profesjonelt vis. Det buede salgsdisplayet leveres klart til å settes opp og vises frem.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign