Loading...

Fremhev merkevaren din med en tresidet gulvplakat.

  • 2 størrelser
  • 3 materialalternativer
  • Selvstendig display
  • Enkel montering
  • Alternativer for innendørs og utendørs bruk

Disse plakatene blir garantert lagt merke til
Er du på utkikk etter en effektiv måte å få folk til å stikke innom butikken eller standen din på? De tresidede gulvplakatene våre er utformet for å bli lagt merke til. Du kan bruke dem på bransjemesser, ved inngangen til bedriften eller på shoppingsentre for å vise kundene veien. Og det er plass til mye informasjon på denne 200 cm høye frittstående totempålen. Bruk ulike budskap på hver av de tre sidene for virkelig å skille deg ut.

Enkel montering og oppsett
Kontroller at de to sidene av plakaten er godt festet sammen. Det er svært enkelt å vise frem logoen, promotere et salg eller informere om forestående arrangementer med en tresidet gulvplakat. I tillegg tilbyr vi tre ulike materialtyper slik at du kan finne den totempålen som passer perfekt til ditt behov. Papp er fint å bruke innendørs, plast passer godt til både inn- og utendørs bruk og akyprint er utmerket til permanent utendørs bruk fordi det er solid og værbestandig. Alle de tre materialene er solide, lette og enkle å montere.

Innovativ 3D designprosess
Er du klar til å lage en tresidet gulvplakat til bedriften din? 3D-designstudioet vårt hjelper deg gjennom prosessen. Du kan velge blant ulike materialer og overflater. Etter hvert som du legger til farge, bilder, tekst og mer på plakatsidene, kan du forhåndsvise designet ferdig montert. (Du kan til og med dreie designet rundt for å se det fra alle sider.) Når du er fornøyd med designet ditt, trykker og sender vi bestillingen din til deg. Den tresidede gulvplakaten leveres klar til montering og til å imponere omgivelsene.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign