Loading...

Stive skilt

Ikke la kundene gå forbi – få dem til å stoppe ved hjelp av stive skilt. Disse solide alternativene passer både til butikk og utendørs bruk. Stive skilt hjelper deg med kommunikasjonen – året rundt.

16 resultater
Gå til filtrerte resultater
16 resultater


Sørg for at budskapet ditt kommer frem, både ute og inne.

Gi ekstra kraft til tilbudene, salgene og budskapene dine med stive skilt. Produktutvalget vårt strekker seg fra gatebukker i metall til treskilt og alt imellom. OG disse stive skiltene er designet for å få folk til å stikke innom butikken din.

Vi tilbyr alt fra kontorskilting til retningsgivende skilt samt roterende posterholdere og stativ som viser informasjonen din fra flere sider. I tillegg kan du velge størrelse på de fleste stive skiltene våre.

Hos oss får du metallskilt, akrylskilt, plastskilt, treskilt samt andre materialer. Vi regner med at du finner stive skilt som passer til stilen din og oppfyller bedriftsbehovene dine hos oss.

Ofte stilte spørsmål

VistaPrint har en rekke tilbehør som passer til stive skilt. Noen av dem er inkludert, og noen kan du bestille i tillegg. Ta en titt på de forskjellige produktsidene for å finne mer informasjon om hva slags tilbehør som passer til det stive skiltet du har valgt.

Vi har flere typer stive skilt, og de fleste av dem er laget av ett materiale. Du kan velge mellom akryl, papp (tynn, tykk og reboard), skum, metall (aluminium) og kryssfiner.

De fleste skiltene våre er designet for innendørs bruk og tåler ikke vær og vind, men noen kan likevel brukes utendørs. I alle tilfeller bør du bruke riktig tilbehør for de stive skiltene.

Innendørs og utendørs: - Akrylskilt - Krittavler - Aluminumskilt - LED-lysbokser - Skilt i kryssfiner - Skilt i bølgeplast

Kun innendørs bruk: - Pappskilt - Skilt av skummateriale - Pappskilt - Reboard-skilt - Gatebukker

Ja, de stive skiltene kan tilpasses til en viss grad. Du kan blant annet tilpasse materialet, bakgrunnsfargen, designet, layouten og innholdet på disse stive skiltene. Tilbehøret kan ikke tilpasses.