Gå til hovedinnhold

Festinvitasjoner

Gjør det kommende arrangementet til en unik feiring med feiende flotte invitasjoner. Se vårt store designutvalg med en rekke ulike temaer og velg mellom en rekke ulike papirkvaliteter. Mer informasjon
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 4 størrelser
  • 8 papirkvaliteter
  • Standard eller avrundede hjørner
  • Kraftig fullfargetrykk
  • Mulighet for matchende konvolutter

Forbereder du et spesielt arrangement? Enten du inviterer til nytt hus, overraskelsesfest eller vennetreff, hjelper vi deg gjerne med å lage flotte invitasjoner. Egendesignede invitasjoner skaper forventninger og setter tonen for festen. Og med vårt store utvalg av ulike design, maler og papirkvaliteter, gjør vi det enkelt for deg å lage proffe og flotte invitasjoner.

Før du velger eget design, kan du ta en titt på vårt store utvalg av maler. Så snart du har funnet et alternativ du liker, kan du tilpasse det til dine behov med navn, dato og adresse. Mange av designene våre har også plass til et bilde eller to. Når du er ferdig med designen, tar vi oss av resten. Invitasjonene dine blir profesjonelt trykt, pakket og levert til deg. Det eneste du må gjøre er å dele dem ut.

Miljøvennlig papir.

Vi er stolte over å være FSC-sertifisert. Det forplikter oss til å redusere miljøpåvirkningen vår og bruke papir produsert på en miljøansvarlig måte.

Les mer
Støtter ansvarlig skogbruk.

FSC-papir sertifisert av Rainforest Alliance er ansvarsfullt høstet til fordel for samfunn, dyreliv og miljø.

Les mer

VistaPrint tilbyr Festinvitasjoner designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign