Loading...

Konvolutter og brevpapir

Spar tid og innsats med tilpassede konvolutter og forsendelsesemballasje. 

Konvolutter

Brevpapir og kort

 
 
 
 

Postrekvisita

 
 
 
 

Finn et design som passer deg

Velg den malen som best passer for dine behov – vi har en rekke alternativer.
Trenger du designhjelp?
Be om råd og redigeringer på et design du allerede har begynt på, eller samarbeid med en profesjonell designer for å få et originalt og unikt design.
Finn ut mer om designtjenester

Spesialtrykkede konvolutter gjør at du sparer tid og blir lagt merke til.

Vil du korte ned på listen over gjøremål og sørge for at posten din skiller seg ut? Velg blant et stort utvalg konvolutter og emballasjeprodukter for bedriften eller privat bruk, og lag et personlig design som er svært kreativt, svært profesjonelt eller begge deler. Sett firmanavnet og logoen på emballasje eller trykkede konvolutter så blir det kjent igjen øyeblikkelig. Eller velg en farget eller tilpasset konvolutt som gjør en personlig beskjed eller en invitasjon mer spennende – og vanskeligere å overse.

Når du vet hvilket produkt som passer best, velger du blant en rekke oppsett og maler, legger inn opplysningene dine og eventuelle personlige justeringer du ønsker. Når du har gjort bestillingen ferdig, tar vi oss av resten – de trykkede konvoluttene og posteskene kommer klare til bruk, og klare til å imponere.

Ofte stilte spørsmål

Ja, du kan bestille blanke konvolutter. De fargede konvoluttene våre er alltid blanke, og du får opp et tomt malalternativ i designgalleriet vårt.

Ja. Du kan få trykk overalt på konvolutten – du kan designe så mye (eller lite) som du vil.

Ja. De fleste bryllupsinvitasjonene har matchende design for konvolutten. Hvis du ikke finner noe som matcher, eller hvis du vil lage noe nytt, er det bare å gi oss beskjed. Vi hjelper deg gjerne.

Ja. Når du designer i nettstudioet vårt, får du muligheten til å se en forhåndsvisning i PDF. Du får se hvordan konvolutten vil se ut ferdig trykket – og du kan rette opp i eventuelle feil før du fullfører bestillingen.

Tilpassede konvolutter kommer i fem ulike størrelser:

  • 14,6 x 11 cm – passer til kort på 13,9 x 10,7 cm
  • C5 – passer til kort på 21,6 x 13,9 cm
  • 19 x 12 cm – passer til kort på 18,2 x 11,7 cm
  • 14,6 x 14,6 cm – passer til kort på 14 x 14 cm
  • Avlange – passer til kort på 21 x 9,5 cm

Forseglingen avhenger av produktet. De har enten gummiert forsegling (klaffer belagt med lim som aktiveres med fuktighet), selvklebende dekkark (kraftig lim dekket av et ark som dras av) eller du kan velge blant disse to mulighetene. Nedenfor ser du forseglingene for hvert produkt:

Gummiert forsegling  Selvklebende dekkark
Forretningskonvolutter X X
Tilpassede konvolutter X
Tilpassede konvolutter X
Postposer X
Fargede konvolutter X

Kontakt oss og gi beskjed. Vil hjelper deg med å rette opp i det.