Konvolutter

Enten du planlegger et bedriftarrangement eller bryllup, gjør egendesignede konvolutter invitasjonen litt flottere. Velg en farge som skiller seg ut, eller velg et design som passer til annet skrivemateriell.
custom envelopes

Matchende/Tilpassede konvolutter

Konvolutter med rett klaff i en rekke ulike deisgn, inklusiv maler slik at de kan matche brevpapir eller andre skrivesaker.
Bestill nå
rød tilpasset konvolutt

Fargede konvolutter

Konvolutter med spiss klaff i sterke farger og førsteklasses papirkvalitet.
Bestill nå
Sørg for å bli sett.

Ønsker du at korrespondansen din skal skille seg ut i mengden? Bruk egendisgnede eller fargede konvolutter som får kunder og gjester til å glede seg til et fremtidig arrangement. 
Det er bare å legge til logo, tekst eller bilde for å designe egne bryllupsinvitasjoner, bursdagsinvitasjoner eller lignende. Velg en unik papirkvalitet i en iøynefallende farge, for å tiltrekke deg ekstra oppmerksomhet. Sjekk disse tipsene for å gjøre mest ut av markedsføringsmaterialet ditt.

Spørsmål og svar:

SP: Hva er forskjellen mellom egendesignede og fargede konvolutter? 
SV: Egendesignede konvolutter kan tilpasses ved å bruke våre maler eller ved å laste opp din egen, mens fargede konvolutter er mer varige og leveres i en rekke unike, fargede papirkvaliteter.

SP: Kan jeg trykke min egen logo på de fargede konvoluttene? 
SV: Egendesign er kun tilgjengelig på de egendesignede konvoluttene, mens de fargede leveres i en rekke spesielle papirtyper, som for eksempel sølvfargede eller kraftpapir.  

SP: Kan jeg få en egen design?

SV: Hvis du velger egendesignede konvolutter, kan våre eksperter lage en skreddersydd mal bare for deg. Klikk på“La oss hjelpe deg med designen din” på siden for egendesignede konvolutter for å komme i gang. 

SP: Kan jeg få en vanlig hvit konvolutt, eller tilbyr dere kun spesielle konvolutter? 
SV: Ja, du kan også få vanlige, hvite konvolutter. Velg først ønsket størrelse, og klikk deretter på starte design. En blank mal vil bli foreslått øverst på siden for maler. 

SP: Hva gjør jeg hvis det er en skrivefeil eller designfeil på konvoluttene mine? 
SV: Hvis konvoluttbestillingen din ikke er nøyaktig slik du lagde dem, erstatter vi den gratis uten problem. Bare ta kontakt med kundeservice via telefon, chat eller e-post, så fikser vi det.