Konvolutter

Klar til å legge til et ekstra innslag på posten din og skape et elegant og profesjonelt utseende for merket ditt? Bruk tilpassede eller fargede konvolutter for å få kunder eller gjester til å glede seg til et fremtidig arrangement eller tilbud. Det er bare å legge til logo, tekst eller bilde for å tilpasse bryllupsinvitasjoner, bursdagsinvitasjoner og mer. Eller velg en unik papirkvalitet med fargede konvolutter. Fang interessen med et matchende, helhetlig utseende. Vi vet hvor viktig personlig tilpassede konvolutter kan være for kundepost, invitasjoner og mer.

Egendesignede konvolutter

Matchende/Tilpassede konvolutter

Få konvolutter som matcher med alle designer på alle produkter – fra invitasjoner til bedriftens brevpapir. Eller kom med et iøynefallende, originalt utseende.

Bestill nå
Colored envelopes

Fargede konvolutter

Gjør en uttalelse med alle typer iøynefallende farger på en av våre aller beste (og mest varige) papirtyper..
Bestill nå

Spørsmål og svar:

SP: Hva er forskjellen mellom tilpassede og fargede konvolutter? 
SV: Tilpassede konvolutter kan bli fullstendig personliggjort enten ved å bruke våre maler eller ved å laste opp din egen, mens fargede konvolutter er mer varige og tilbyr et utvalg av unike, fargede papirkvaliteter.

SP: Kan jeg trykke min egen logo på de fargede konvoluttene? 
SV: Personlig trykk er kun tilgjengelig på de tilpassbare konvoluttene, mens de fargede tilbyr et utvalg av spesielle papirtyper, som sølvfargede eller kraftpapir, for eksempel.  

SP: Kan jeg få laget en tilpasset design?
SV: Hvis du velger tilpassede konvolutter, så kan våre eksperter lage en skreddersydd mal bare for deg. Klikk på“La oss hjelpe deg med designen din” på siden for tilpassbare konvolutter, og sett i gang. 

SP: Kan jeg få en blank konvolutt, eller tilbyr dere kun tilpassede konvolutter? 
SV: Ja, du kan få en blank konvolutt. Velg ønsket størrelse, og klikk på starte design. En blank mal vil bli foreslått på siden for maler. 

SP: Hva gjør jeg hvis det er en skrivefeil eller designfeil på konvoluttene mine? 
SV: Hvis bestillingen din av konvolutter ikke er akkurat som du lagde dem, erstatter vi den gratis uten problem. Bare ta kontakt med kundeservice via telefon, chatt eller e-post, så fikser vi det.