VistaPrint kampanjekoder

Se VistaPrint-kupongene nedenfor for våre nyeste tilbud – deretter kan du bruke kampanjekoden fra VistaPrint i kassen.
Se andre tilbud og rabatter under

Ofte stilte spørsmål: Norge

SP: Tilbyr VistaPrint kampanjekoder?
SV: Ja, vi tilbyr ofte spesialrabatter, og på hjemmesiden vår finner du dem som “rabattkoder”. Du kan finne rabattkodene på hjemmesiden vår, på tilbudssiden vår eller i en e-post.

 

SP: Hvordan bruker jeg en VistaPrint-kode?

SV: Hvis du har en av kampanjekodene våre, kan du bruke den etter at du har designet produktene dine og lagt dem i handlevognen. Når du kommer til kassen, blir du spurt om du har en rabattkode du vil legge inn. Skriv den inn, og trykk på “Bruk”, så tar vi hånd om resten.

 

SP: Hvordan vet jeg om en rabattkode gjelder for min VistaPrint-bestilling?
SV: Hvis VistaPrint-koden er gyldig, vises rabatten for de produktene du har i handlevognen. Du får beskjed dersom koden er ugyldig eller ikke gjelder for disse varene.

 

SP: Hvor på VistaPrints nettside finner jeg tilbud og tilgjengelige kuponger?
SV: Tilbudsiden vår har alltid de siste og beste tilbudene. (Sjekk den regelmessig, for rabatter og kampanjer endres ofte!) Hjemmesiden kan også inneholde tilbud med korte tidsfrister.

 

SP: Kan jeg bruke en VistaPrint-kode flere ganger?
SV: Ja, det går fint. Med mindre det er angitt spesifikt, er ikke VistaPrints kampanjekoder begrenset til en gangs bruk. Hvis det gjøres unntak fra dette, vil det stå eksplisitt.

 

Tilbudsopplysninger

Bare én kampanjekode kan brukes pr. ordre. Prisavslaget vil vises i handlevognen. Rabattene kan ikke benyttes på forsendelse og gebyrer, avgifter, designtjenester, tidligere kjøp eller produkter på VistaPrints nettsted for reklameprodukter. Rabattpris på digitale produkter gjelder bare for første faktureringssyklus. En tilleggskostnad for forsendelse, administrasjonsgebyr og avgift kan ilegges, med mindre annet er angitt. Gratis tilbud er bare gyldig for det laveste antallet av hvert produkt og er ikke gyldig for mer enn to artikler pr. ordre.