Loading...

VistaPrint-tilbud og kampanjekoder

KJØP MER, SPAR MER

Få 90 kr i rabatt når du handler for over 600 kr

Få 200 kr i rabatt når du handler for over 950 kr
Få 350 kr i rabatt når du handler for over 1150 kr
Avsluttes 30. juni | Kode: VPSPAR

Ofte stilte spørsmål

  • Svar: Ja, vi gir ofte spesialrabatter – Vi kaller det «rabattkoder» på nettstedet vårt. Merk at det nye nettstedet automatisk tar hensyn til de fleste rabattene uten at du trenger å oppgi kampanjekoden under bestillingen slik at det skal bli enklere for deg. Du finner vanligvis kodene på nettstedet vårt, på tilbudssiden eller i e-poster.

  • Svar: Nei, systemet vårt tillater ikke bruk av to koder på samme bestilling. Hvis du oppgir en kampanjekode, blir tilbudet som ble automatisk oppført byttet ut med rabatten knyttet til koden din. Dersom du foretrekker å bruke det opprinnelige tilbudet, kan du klikke på «Endre kampanjekode» og slette kampanjekoden ved hjelp av krysset.

  • Svar: Ja, vanligvis så kan du det. Med mindre noe annet er oppgitt, er ikke VistaPrint sine kampanjekoder begrenset til én gangs bruk. Hvis det gjøres unntak fra dette, gir vi deg beskjed om det.

  • Svar: Hvis du har en kampanjekode, kan du legge den til etter at du har designet produktene og lagt dem i handlevognen. Her blir du spurt om du har en rabattkode du vil legge inn. Oppgi koden, trykk på «Bruk» og så tar vi oss av resten.

  • Svar: På tilbudssiden finner du de beste tilbudene som gjelder. Stikk gjerne innom denne siden regelmessig for å benytte deg av nye rabatter eller for å melde deg på nyhetsbrevet vårt.

  • Svar: VistaPrint tilbyr kampanjekoder og rabatter på utvalgte produkter, ikke på hele nettstedet.

Mer informasjon om rabatter og kupongkoder fra VistaPrint

Du kan bare bruke én kampanjekode per bestilling. Prisavslaget vises i handlevognen. Rabattene kan ikke brukes til betaling av frakt, gebyrer, skatter, avgifter, designtjenester, tidligere kjøp eller VistaPrint reklameprodukter. Rabatterte priser på digitale produkter gjelder bare for første faktureringssyklus. Tilleggskostnader for frakt, administrasjonsgebyr, skatter og avgift kan bli lagt til, med mindre noe annet er oppgitt. Gratistilbud er kun gyldig for det laveste antallet av hvert produkt, og de er ikke gyldige for mer enn to artikler pr. bestilling.