Gå til hovedinnhold
Fløyelsmyke visittkort

Fløyelsmyke visittkort

Gjør kortene dine mer interessante og attraktive med et unikt papir med en myk, luksuriøs overflate. Finn ut mer om designmalene våre som kan tilpasses og se hvor enkelt det er å laste opp din egen design. Mer informasjon

Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 85 x 55 mm størrelse
  • 300 g/m² matt papir
  • Standard hjørner
  • Føles som: En myk, glatt overflate

Er du på jakt etter en ny måte å skille deg ut på? Med våre fløyelsmyke visittkort kan du lage kort som både fremstår som – og føles – annerledes. Kortdesignen din blir trykket på et skinnende hvitt papir med et unikt, dobbeltsidig belegg. Den spesielle, elegante teksturen gir litt av et inntrykk: Det er kanskje ikke lett å beskrive disse kortene, men det er i alle fall vanskelig å glemme dem.

Er du klar til å begynne å designe dine egne fløyelsmyke visittkort? Begynn med å sjekke ut galleriet med designene våre i fullfargetrykk. (Hvis du allerede har en design som er fiks og ferdig, kan du bruke opplastingsfunksjonen vår.) Når du har funnet en mal du liker, kan du sette ditt personlige preg på den. Vi tar oss av resten: Kortene dine blir profesjonelt trykket og pakket, og når du får de flotte kortene, kan du bare å gjøre deg klar til å vekke oppsikt.

Fløyelsmyke visittkort

VistaPrint tilbyr Fløyelsmyke visittkort designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign