Loading...

Visittkort med kraftpapir

Lag et visittkort som raskt vekker oppsikt med et ubestrøket lysebrunt papir. Finn ut mer om designmalene våre som du kan tilpasse, eller last opp ditt eget design. Mer informasjon

Fetching compatible options
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Gi visittkortet ditt en trendy vintagestil.

  • 2 størrelser
  • 300 g/m² brun papp
  • Velg standard eller avrundede hjørner
  • Berøring: En ekstra tykk papirpose
  • Svart eller mørkt blekk anbefales

På utkikk etter et kort som skiller seg fra tradisjonelle kort med glans og lakk? Visittkort av kraftpapir kan da passe utmerket. Dette lysebrune papiret gir umiddelbart utrykk for at noe er annerledes. Det ubestrøkne papiret og den subtile teksturen er behagelig å ta på. Hvis du bruker papiret sammen med enkle design og mørkt blekk, vil resultatet bli et kult, rustikt visittkort som kommuniserer med fortrolighet.

Klar for å lage ditt eget design på visittkortet av kraftpapir? Start med å se på de mange designene våre som du kan tilpasse. (Hvis du allerede har et design du vil bruke, er det enkelt å laste det opp.) Når du har funnet et design du liker, kan du gjøre det til ditt eget ved å legge ditt personlige preg på det. Vi tar oss av resten. Så mottar du de tiltrekkende og profesjonelle visittkortene dine og er snart klar for å bli lagt merke til.

VistaPrint tilbyr Visittkort med kraftpapir designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign