Loading...

Gjør utgående bestillinger om til nye muligheter med trykkede papirposer til mat.

  • 3 størrelser
  • Tilgjengelig i hvitt papir og kraftpapir
  • Vridde papirhåndtak
  • Antall fra 150 til 5000
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materiale fra ansvarlig skogbruk

Stilige og praktiske
Enten du driver restaurant, bakeri eller kaffebar, så er disse papirposene til mat flotte til takeaway – fra bakevarer til deilige måltider. Og med alternativene våre for personlig tilpasning, er papirposene til mat også en stilig måte å få virksomheten din til å bli lagt merke til på når du er på messer og spesielle arrangementer. Du kan fylle dem med reklamegaver eller julegaver og lage en vandrende reklametavle for merkevaren din.

Gjenbrukbare og holdbare
Papirposene til mat med trykk finnes i 3 størrelser der du kan velge enten hvitt papir eller kraftpapir. De er designet for å møte bedriftens behov, spesielt hvis du ønsker rimelige papirposer i et stort antall. Du kan velge mellom hvitt papir og kraftpapir. De er også holdbare og trykt på FSC®-sertifisert papir – et flott alternativ til plastposer og en smart måte å imponere eksisterende og fremtidige kunder på.

Enkle å designe
Klar til å lage dine egne? Velg størrelse og farge på posene, og legg deretter til elementer som tekst og logo ved hjelp av designstudioet vårt. Og hvis du trenger hjelp, står designekspertene våre til tjeneste. Når designet er ferdig kan du se over det før du legger inn bestillingen din. Når det er gjort, tar vi oss av resten: Vi lager et profesjonelt trykk og sender papirposene til mat til deg.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign