Loading...

Hold av dagen

Gi gjestene et innblikk i hva de kan forvente av den store dagen med Sett av dagen-kort med et helt spesielt design.
 
 
 
 
Vi hjelper deg under hele bryllupsplanleggingen
Finn vakre og viktige produkter for alle stegene av planleggingen (som drømmeinvitasjoner, takkekort og mer).
Vis alle bryllupsproduktene

Spre den gode nyheten til venner og familie med Sett av dagen-kort av høy kvalitet.

Gratulerer med det kommende bryllupet og velkommen til virvelvindene av spenning som hører med til bryllupsplanleggingen! Noe av det første dere bør gjøre, er å sørge for at nærmeste familie og venner holder av den store dagen. Og hva er vel bedre enn å begynne nedtellingen med flotte Sett av dagen-kort du har laget selv? Hos VistaPrint kan du designe unike Sett av dagen-kort som skaper forventning hos gjestene dine – uten at du sprenger budsjettet.

Dykk ned i galleriet vårt og se alle de ulike stilene vi har designet for dere: moderne, bohemsk, elegant, rustikk, retro og mer. Vi har også maler med plass til bilder, slik at dere kan bruke bilder av dere selv på Sett av dagen-kortene i tillegg til egen tekst. Dere kan også legge til en QR-kode med kobling to bryllupssiden deres på nettet – enkelt og interaktivt, ikke sant? Når dere er fornøyd med designet, velger dere hva slags papirkvalitet dere vil ha, før dere sender inn bestillingen og lener dere tilbake. Vi tar oss av resten.

Ofte stilte spørsmål

Sett av dagen-kort brukes for å annonsere den store dagen for familie og venner, slik at de setter av dagen i kalenderne sine. I tillegg til datoen kan du legge til navnet på deg og kjæresten og stedet (hvis det allerede er klart). Du kan også fortelle gjestene at det kommer en invitasjon i posten om litt ved å legge til teksten: «Formell invitasjon kommer snart.»

Vi anbefaler at du sender dem rundt 6–8 måneder før selve bryllupsdatoen. Skal dere holde bryllup et spesielt sted man må reise til? Da bør du gi gjestene beskjed i god tid i forveien: 9–12 måneder før bryllupsdagen burde holde.

Det bestemmer du! Enkelte velger å bruke Sett av dagen-kortene som en kombinasjon: De fungerer både som informasjon om å sette av dagen og som en invitasjon til selve bryllupet. Merk at dette er avhengig av hvilket format du velger og hva du skriver på Sett av dagen-kortene. Vanligvis brukes Sett av dagen-kortene kun for å informere gjesten om at dere skal gifte dere (hurra), og at de bør sette av dagen i kalenderen (derav navnet). Likevel velger noen å designe Sett av dagen-kortene på en slik måte at de også fungerer som en formell invitasjon med mer informasjon om den store dagen, overnatting og transport osv. Dette fungerer godt for et mer uformelt eller intimt bryllup, hvor man ikke trenger en separat invitasjon.

Nei, det gjør man vanligvis ikke. Sett av dagen-kortene bør sendes ca. 6 måneder før bryllupet, mens selve invitasjonene sendes seks til åtte uker før.