Gå til hovedinnhold

Innrammede foto

Innrammede foto gjør det enkelt å stille ut de beste bildene. To rammevalg, med innebygd oppheng for enkel montering. Mer informasjon

Størrelse
Produktretning
Rammefarger
Alternativer for kant
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • 4 størrelser
  • 2 rammefarger
  • Fotopapir av høy kvalitet
  • Ramme i tre
  • Innebygd sagtakket oppheng
  • Vertikalt eller horisontalt format
  • Levende, fullfargetrykk med valgfri hvit kant

Pynt som gir mening
Glem bilderulling – blås liv i minnene. De innrammede bildeprintene gjør de beste minnene om til veggklar kunst med klare profesjonelle utskrifter på papir av høy kvalitet. Du kan lage et helt galleri fullt av gode stunder med feriefoto, blinkskudd fra bryllupet eller de aller første babybildene tatt på sykehuset. Og nevnte vi at de gjør seg spesielt godt som gave?

For rask og enkel hjemmedekor
Innrammede foto er en av de enkleste måtene å fylle bare vegger på. Alle bildeprintene kommer som én enhet med alt-i-ett og innebygd sagtakket oppheng på baksiden – klar til å stilles ut. Du kan velge mellom to rammetyper slik at det er lett å lage et bildeprint som passer inn med interiøret eller fargekombinasjoner.

Enkel fotoopplasting
For å lage et bildeprint laster du opp et foto med høy oppløsning, og så tilpasser du slik du måtte ønske. Se over bildeprintet og legg inn en bestilling. Vi tar oss av resten. Vi trykker og rammer inn kreasjonen profesjonelt før vi sender det hjem til deg. Det innrammede bildeprintet ankommer fiks ferdig og klart til å pynte opp hjemme eller på jobben.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign